Iata-l pe Noddy! Un cadou perfect

Iata-l pe Noddy! Un cadou perfect

Editura Vellant
12,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul Un cadou perfect din seria Noddy

Recenzie Iata-l pe Noddy! Un cadou perfect

La mulţi ani, dragă Tessie! Toţi cei din Oraşul Jucăriilor o iubesc pe Tessie, pentru că este cel mai prietenos ursuleţ de pluş din lume. Ea nu se supără niciodată pe nimeni, este foarte atentă cu cei din jur, îi plac lucrurile drăgălaşe şi are grijă să le facă prietenilor ei cele mai frumoase cadouri şi surprize. Dar astăzi, de ziua ei, oare ce cadouri va primi?

Am auzit de la Urechi-Mari şi de la maimuţica Marta că Noddy, care este cel mai bun prieten al lui Tessie, se străduieşte să găsească un cadou perfect. Ce ziceţi, îl ajutăm şi noi pe Noddy? Oare ce i-ar plăcea lui Tessie cel mai mult şi mai mult să primească?

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Iata-l pe Noddy! Un cadou perfect", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carte ilustrata, Carti pentru copii / Carti pentru copii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Enid Blyton si a fost publicata de editura Vellant. Se poate cumpara cartea Iata-l pe Noddy! Un cadou perfect prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Iata-l pe Noddy! Un cadou perfect" este de 12.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 9789738839281
Pagini: 32
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Iata-l pe Noddy! Un cadou perfect

Produse similare si recomandari

Furnica si porumbita
Lev Nikolaevici Tolstoi
8.00 RON
Reciful de corali
Anita Ganeri
19.99 RON
Destinul lui Ahile
Bimba Landmann
34.90 RON
Numaram in limba engleza
Constantin Olaru
17.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Iata-l pe Noddy! Un cadou perfect. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Enid Blyton

Enid Blyton a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Iata-l pe Noddy! Cimpoiul fermecat, Iata-l pe Noddy! Invazia saltaretelor, Iata-l pe Noddy! Praful Magic, Iata-l pe Noddy! Bicicleta lui Urechi-Mari, Iata-l pe Noddy! Descurca-te singur, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Noddy

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter