Iata-l pe Noddy! Cimpoiul fermecat

Iata-l pe Noddy! Cimpoiul fermecat

Editura Vellant
12.99 11.69 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul Cimpoiul fermecat din seria Noddy

Recenzie Iata-l pe Noddy! Cimpoiul fermecat

Nu este aşa că ştiţi foarte mulţi copii care iau lecţii de pian, vioară, flaut sau tobe? Dar ce-aţi zice dacă am învăţa împreună cu Noddy să cântăm la cimpoi? Da, da, instrumentul acela ciudat pe care Urechi-Mari îl ţine ascuns în dulap!

Iiiiiiiiii! Ce sunete ciudate scoate! Hei, Noddy! Ai grijă la ce ţi-a spus prietenul tău, Urechi-Mari: acesta nu e un cimpoi obişnuit, ci unul fermecat. Cine ştie de ce năzbâtii e în stare un asemenea instrument muzical...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea " Iata-l pe Noddy! Cimpoiul fermecat", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carte ilustrata, Carti pentru copii / Cartile copilariei, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Enid Blyton si a fost publicata de editura Vellant. Se poate cumpara cartea Iata-l pe Noddy! Cimpoiul fermecat prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul " Iata-l pe Noddy! Cimpoiul fermecat" este de 11.691 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 9789738839298
Pagini: 32
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Iata-l pe Noddy! Cimpoiul fermecat

Produse similare si recomandari

Insula comorii
15.99 RON
Padurile tropicale
Anita Ganeri
19.99 9.00 RON
Animale marine pe intelesul copiilor
Emilie Beaumont, Marie-Christine Lemayeur
22.99 RON
Animale polare pe intelesul copiilor
Emilie Beaumont, Raphaelle Chauvelot, Marie-Christine Lemayeur, Bernard Alunni
22.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Iata-l pe Noddy! Cimpoiul fermecat. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Enid Blyton

Enid Blyton a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Iata-l pe Noddy! Invazia saltaretelor, Iata-l pe Noddy! Praful Magic, Iata-l pe Noddy! Un cadou perfect, Iata-l pe Noddy! Bicicleta lui Urechi-Mari, Iata-l pe Noddy! Descurca-te singur, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Noddy

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter