Hot Sex (audiobook)

Hot Sex (audiobook)

30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

In lectura Danei Savuica - editie prescurtata; Anul editiei:2008

Recenzie Hot Sex (audiobook)

Spre deosebire de majoritatea manualelor de acest gen, Hot Sex nu se rezuma la generalitati, ci da toate detaliile, deopotriva in chestiunile simple, de baza, si in tehnicile avansate. Cu indrumari atat pentru ea, cat si pentru el. Capitolele cartii parcurg tot ce e de parcurs, de la prima masturbare si pierderea virginitatii pana la sexul numit de doamna Cox "exceptional". Un ghid intr-adevar practic si complet. Si totusi, nu bogatia de informatii si sfaturi l-a facut celebru, ci stilul autoarei, pe care ne-o putem imagina ca pe o Carrie Bradshaw din lumea reala: combinatia inimitabila de sinceritate, toleranta si umor, care inlatura orice posibile reticente psihologice ale cititorului.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Hot Sex (audiobook)", publicata in 2 categorii, Audiobook-uri / Practice, Psihologie / PsihoSexologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Cox Tracey si a fost publicata de editura Humanitas Multimedia. Se poate cumpara cartea Hot Sex (audiobook) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Hot Sex (audiobook)" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: cd
Limba: ro
Subiecte: sex

Pret Hot Sex (audiobook)

Produse similare si recomandari

Sex ca la carte
Paul Jenner
29.70 RON
Sex, shopping si un roman
Alain De Botton
25.00 RON
Sex pentru incepatori
Petrovic Jasmina
16.11 RON
Tot ce ai vrut sa stii despre sex
Dr.David Reuben
12.00 RON
Sexualitatea umana si sanatatea
Constantin Parvu Isabela Ene
7.09 6.00 RON
SEX Ghid complet pentru femei
Susan Cain Bakos
56.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Hot Sex (audiobook). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cox Tracey

Pe langa "Hot Sex (audiobook)", autorul Cox Tracey a publicat si Supersex.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter