Hoteluri din Romania

Hoteluri din Romania

Editura Igloo Media
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Hoteluri din Romania

Volumul de fată prezintă o selecţie a celor mai interesante proiecte româneşti de amenajare de hoteluri.

Dezvoltarea rapidă a industriei hoteliere din România şi alinierea ei la standarde europene şi internaţionale a favorizat apariţia, dincolo de masa anostă a aşa-ziselor „arhitecturi turistice”, a unor proiecte de arhitectură hotelieră şi de amenajare inovative, cu o identitate stilistică puternică. igloomedia, continuând demersul de promovare a arhitecturii de calitate, a selecţionat 13 astfel de hoteluri, a căror amenajare poartă semnătura unor arhitecţi sau designeri de succes.

Chiar dacă la prima vedere selecţia poate părea eterogenă – de la mici boutique hotels la „membre” ale unor prestigioase lanţuri internaţionale, toate hotelurile se remarcă printr-o notă originală a amenajării şi printr-un discurs stilistic unitar, armonios, prin designul de bun gust şi grija faţă de calitatea locuirii.

Cartea "Hoteluri din Romania" a fost publicata in categoria Arta / Arhitectura, decoratiuni si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Hoteluri din Romania prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Hoteluri din Romania" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
Pagini: 152
Format: 17 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Hoteluri din Romania

Produse similare si recomandari

Arhitectura moderna. Arta in detalii
Elain Harwood, Anthony Hassell
39.89 RON
Marile orase din istoria omenirii
John Julius Norwhich
119.00 RON
Matricile spatiului traditional
Vlad Graivoronschi
14.00 RON
Despre o estetica a reconstructiei
G. M. Cantacuzino
15.00 RON
Hermeneutica radicala si opera de arta
John E. Hancock
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Hoteluri din Romania. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter