Hoinari prin anotimpuri. Primavara

Hoinari prin anotimpuri. Primavara

Editura Casa
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Hoinari prin anotimpuri

Recenzie Hoinari prin anotimpuri. Primavara

Urmărind multitudinea de imagini înlănţuite din aceste cărţi, pot fi povestite numeroase întâmplări, care se continuă pagină după pagină, de multe ori şi în volumul următor. Copilul citeşte indicând cu degeţelele personajele, comentând asupra imaginilor, descoperind pas cu pas câte un element nou în fiecare povestire.

Hoinăreala printre paginile acestor cărţi este o activitate deosebit de plăcută şi educativă în familie, dezvoltând memoria şi atenţia copilului, îmbogăţindu-i vocabularul, crescându-i semnificativ capacitatea de concentrare şi stimulându-i imaginaţia.

Asemeni unei plimbări prin oraş, cu imagini succesive în mişcare, cărţile din această colecţie îi uneşte pe cei mari şi pe cei mici într-un carusel al bucuriei.

Cartea "Hoinari prin anotimpuri. Primavara" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Rotraut Susanne Berner si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Hoinari prin anotimpuri. Primavara prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Hoinari prin anotimpuri. Primavara" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8189-44-4
Pagini: 16
Format: 26 x 34 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Hoinari prin anotimpuri. Primavara

Produse similare si recomandari

Bobita si Buburuza
Erika Bartos
27.00 RON
Talharii marilor
Tessloff
29.99 RON
Toiagul fermecat
Colectiv
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Hoinari prin anotimpuri. Primavara. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Rotraut Susanne Berner

Pe langa "Hoinari prin anotimpuri. Primavara", autorul Rotraut Susanne Berner a publicat si Hoinari prin anotimpuri. Vara, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Hoinari prin anotimpuri

Hoinari prin anotimpuri. Primavara
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter