Hituri celebre din epoca Showa

Hituri celebre din epoca Showa

Editura Polirom
22,96 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI

Recenzie Hituri celebre din epoca Showa

Lucrarea are ce subiect rivalitatea dintre doua grupuri, un grup de tineri si un grup de femei mai in varsta, care intra pe neasteptate intr-un conflict absurd. La o prima privire, tinerii par sa fie inofensivi, preocuparile lor limitindu‑se la baut, mici furtisaguri sau indecente, cand nu‑si pierd pur si simplu timpul cu petrecerile de karaoke.

Cele sase „matusici” sint femei de cariera, aspre si independente. Cind unul dintre baieti creeaza o ambuscada mortala impotriva uneia dintre ele, incepe haosul. Femeile se string laolalta si incearca sa‑si elimine adversarii. De cealalta parte, baietii pun la cale un plan prin care sa‑si lichideze dusmancele dintr‑o singura lovitura.

Cine ar fi banuit ca un razboi intre bande poate capata asemenea proportii? Intr‑un stil frust, asemenea personajelor sale, cu un limbaj a carui miza este eliminarea oricarei urme de frumusete si armonie, Murakami construieste o satira a unei culturi moderne dezradacinate, concentrindu‑se asupra tensiunii dintre sexe si generatii.

"Jocul de janken se terminase cu Yano pe primul loc, urmat de Kato, Sugiyama, Nobue şi Ishihara, în exact această ordine. După ce Nobue şi Ishihara încărcară echipamentul în Hiace,..." Continuare...

"Clubul Midori nu s-a avântat în acţiune din clipa în care a obţinut lansatorul de rachete, ci a început să ţină noi întâlniri pentru a studia tactici teroriste..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Hituri celebre din epoca Showa", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura japoneza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ryu Murakami si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Hituri celebre din epoca Showa prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Hituri celebre din epoca Showa" este de 22.96 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2544-4
Pagini: 201
Format: 10,5 x 18,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Hituri celebre din epoca Showa

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
La agatat
Gordimer Nadine
24.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Hituri celebre din epoca Showa. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ryu Murakami

Ryu Murakami a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Albastru nemarginit, aproape transparent, Auditia, Copii de aruncat, Piercing .

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter