HARTA TRANSILVANIEI

HARTA TRANSILVANIEI

Editura Dacica
25,20 Lei

Info

Dimensiune: 54 x 43 cm

Recenzie HARTA TRANSILVANIEI

Reproducere dupa harta lui Abraham Ortelius „Transilvania”, anul 1566. Tiparita pe carton embosat Freelife Merida 215 g/mp, dimensiuni 54 x 43 cm. Este insotita de brosura 12 pagini, 14 x 21 cm, traducere din limba latina de Aurora Petan.

Cartea "HARTA TRANSILVANIEI " a fost publicata in categoria Enciclopedii si atlase / Harti si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 06.09.2015. A fost scrisa de A. Ortelius si a fost publicata de editura Dacica. Se poate cumpara cartea HARTA TRANSILVANIEI prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "HARTA TRANSILVANIEI " este de 25.2 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret HARTA TRANSILVANIEI

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Harta Europa
16.00 RON
Harta rutiera ITALIA
Istituto Geografico DeAgostini
15.00 RON
Harta rutiera Venetia
Istituto Geografico DeAgostini
15.00 RON
Beijing - harta si ghid de buzunar
Dorling Kindersley
24.99 RON
Harta rutiera- Austria-Slovenia-Elvetia
Istituto Geografico DeAgostini
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea HARTA TRANSILVANIEI . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

A. Ortelius

Pe langa "HARTA TRANSILVANIEI ", autorul A. Ortelius a publicat si Harta Daciei.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter