Hara. Centrul vital al omului

Hara. Centrul vital al omului

Editura Herald
27,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Metanoia

Recenzie Hara. Centrul vital al omului

Karlfried Graf Durckheim, cel care a unit in persoana sa vechea spiritualitate a Orientului si a Occidentului intr-o sinteza creatoare, ofera cu aceasta carte in mod magistral exercitiul de baza al tuturor practicilor de meditatie orientale - cu numeroase exemple si indicatii practice precise.

Practicarea Harei ajuta in acelasi timp la stapanirea vietii in aceasta lume si la progresarea pe Cale totodata. Este vorba de Calea ce ii reda omului, care si-a pierdut radacinile, constiinta originii sale vesnice si il pregateste pentru realizarea menirii lui primordiale, adica revelarea Fiintei in existenta.

Intoarcerea omului in centrul lui originar, a omului ajuns strain lui insusi, a jucat totdeauna un rol decisiv in angajarea pe Cale. Invatarea si practicarea Harei, a centrului vital al omului, ajuta la constientizarea acestui proces.

"Numai dacă ia cunoştinţă de Origine, dacă „simte" forţa ce vine din adâncul fiinţei lui, poate omul să aprecieze cu adevărat cât de mult s-a îndepărtat de fiinţa..." Continuare...

"Exerciţiul respiraţiei „juste" trebuie să înceapă printr-o „coborâre în jos", adică o punere a accentului pe expiraţie. Dacă exerciţiul începe,..." Continuare...

Cartea "Hara. Centrul vital al omului" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Karlfried Graf Durckheim si a fost publicata de editura Herald. Se poate cumpara cartea Hara. Centrul vital al omului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Hara. Centrul vital al omului" este de 27 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-111-226-8
Pagini: 296
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Hara. Centrul vital al omului

Produse similare si recomandari

Elementele metafizicii
Deussen Paul
27.00 RON
Perspectiva de nicaieri
Tomas Nagel
40.00 RON
Mintea Zen, Mintea Incepatorului
Shunryu Suzuki
24.00 RON
Dialog impotriva luciferienilor
Sfantul Ieronim
10.00 RON
Eliberarea de materialismul spiritual
Chogyam Trungpa
24.96 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Hara. Centrul vital al omului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Karlfried Graf Durckheim

Karlfried Graf Durckheim a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Centrul Fiintei : Cuvinte adunate de Jacques Castermane, Dialog pe Calea initiatica.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter