Hanul Ancutei

Hanul Ancutei

Editura Gramar
7,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2004; Numar de pagini : 142

Recenzie Hanul Ancutei

Cartea "Hanul Ancutei" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mihail Sadoveanu si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Hanul Ancutei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Hanul Ancutei" este de 7 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Hanul Ancutei

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Hanul Ancutei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihail Sadoveanu

Mihail Sadoveanu a publicat inca 25 carti prezente in libraria noastra, Fratii Jderi. Volumul I (BPT), Fratii Jderi. Volumul II (BPT), Fratii Jderi. Volumul III (BPT), Zodia Cancerului sau vremea Ducai-Voda (BPT), Alexandria. Esopia, Baltagul : Creanga de aur, Baltagul, Domnu` Trandafir : In padurea Petrisorului si alte povestiri, Dumbrava minunata, Dumbrava Minunata : Zana Lacului si alte povestiri, Fratii Jderi , Fratii Jderi : Volumele I si II, Hanu Ancutei. Tara de dincolo de negura, Neamul Şoimăreştilor, Neamul Soimarestilor, Neamul Soimarestilor, Nicoara Potcoava, Nunta Domnitei Ruxanda, Ochi de urs si alte povestiri, Pagini de jurnal si documente inedite, Soimii, Tara de dincolo de negura, Viaţa lui Ştefan cel Mare, Viata lui Stefan cel Mare, Zodia Cancerului sau Vremea Ducai-Voda, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter