Hansel si Gretel : Intalnire la opera nr.6

Hansel si Gretel : Intalnire la opera nr.6

Editura Erc Press
17,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 6 din seria Intalnire la opera

Recenzie Hansel si Gretel : Intalnire la opera nr.6

Concepută ca o enciclopedie completă a fenomenului OPERA, cărţile vor conţine istoria operei şi un mini-dicţionar al termenilor (volumul 1), informaţii biografice ale celor mai cunoscuţi compozitori de operă şi rezumatele celor mai îndrăgite lucrări, împărţite pe acte (volumele 2-9), informaţii biografice ale celor mai cunoscuţi interpreţi de operă şi rolurile memorabile (volumul 10), o călătorie în jurul lumii pentru descoperirea celor mai frumoase clădiri ale Operelor şi evenimentele de neuitat ce au avut loc aici (volumul 11). Cum a influenţat opera, literatura, cum era descrisă atmosfera de la Operă sau de ce apar arii celebre pe coloana sonoră a unui film veţi afla în volumul 12.

Cartea "Hansel si Gretel" a fost publicata in categoria Multimedia / Muzica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. Se poate cumpara cartea Hansel si Gretel prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Hansel si Gretel" este de 17.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Limba: ro

Pret Hansel si Gretel : Intalnire la opera nr.6

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Hansel si Gretel : Intalnire la opera nr.6. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter