Hannah Montana - M-am indragostit

Hannah Montana - M-am indragostit

Editura Egmont
17,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Hannah Montana

Recenzie Hannah Montana - M-am indragostit

Miley nu-si poate lua gandul de la Jake Ryan, cel mai dragut baiat din scoala.

Oare ar trebui sa-i spuna ce simte pentru el? Poate ca cinevamai experimentat intr-ale iubirii ar putea-o sfatui. Matusa Dolly sosese tocmai la timp, asa ca Miley are cu cine sa discute, ca intre fete.

Miley isi marturiseste dragostea intr-o inregistrare pe care o face matusa Dolly. Numai ca, printr-o greseala, caseta ajunge in mainile lui ... Jake! Matusa Dolly se straduieste sa o regrupeze inainte ca secretul lui Miley sa fie dezvaluit.

Dar oare va reusi?

Cartea "Hannah Montana - M-am indragostit" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. Se poate cumpara cartea Hannah Montana - M-am indragostit prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Hannah Montana - M-am indragostit" este de 17 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-606-51-9385-7
Pagini: 106
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: hannah montana

Pret Hannah Montana - M-am indragostit

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Hannah Montana - M-am indragostit. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Hannah Montana

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter