Hagi Tudose. Nuvele : Cartea de acasa vol. 13

Hagi Tudose. Nuvele : Cartea de acasa vol. 13

Editura Erc Press
12.90 10.99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Volumul 13 din seria Cartea de acasa

Recenzie Hagi Tudose. Nuvele : Cartea de acasa vol. 13

Colecţie unică şi completă de literatură română originală

Colecţia Cartea de acasă reuneşte, în volume legate cu măiestrie, scrieri remarcabile, integrale, însoţite de Glosare ce readuc în atenţia cititorului cuvinte pierdute de vreme.

Documentarea a fost făcută din ediţii inaccesibile publicului larg până acum, ediţii vechi, uneori unicat, adunate din arhive şi anticariate.

Tabelele cronologice cuprind momente importante din viaţa scriitorilor, care au marcat evoluţia şi creaţia acestora.

Barbu Ştefănescu Delavrancea (1858-1918), prozator, dramaturg şi gazetar, se trăgea dintr-o familie de origine vrânceană. Urmează Facultatea de Drept din Bucureşti şi pleacă la Paris să-şi pregătească doctoratul, dar este acaparat de artă, literatură şi filozofie.

În opera literară a scriitorului (alcătuită din nuvele, teatru şi poezie), ca şi în întreaga evoluţie a nuvelei româneşti, Hagi Tudose ocupă un loc aparte.

Scriitorul realizează portretul caracterologic al unui avar, personaj care se individualizează printr-un tragism ce covârşeşte latura comică.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Hagi Tudose. Nuvele", publicata in 3 categorii, Beletristica / Literatura scolara, Beletristica / Literatura romana, Beletristica / Nuvele si povestiri, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Barbu Stefanescu Delavrancea si a fost publicata de editura Erc Press. Se poate cumpara cartea Hagi Tudose. Nuvele prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Hagi Tudose. Nuvele" este de 10.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Hagi Tudose. Nuvele : Cartea de acasa vol. 13

Produse similare si recomandari

Basmele romanilor
Petre Ispirescu
11.00 8.00 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Un port la rasarit (BPT)
Radu Tudoran
13.90 RON
Heidi, fetita muntilor
Johanna Spyri
10.00 RON
Pe drumuri de munte
Calistrat Hogas
12.90 10.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Hagi Tudose. Nuvele : Cartea de acasa vol. 13. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Barbu Stefanescu Delavrancea

Barbu Stefanescu Delavrancea a publicat inca 26 carti prezente in libraria noastra, Apus de Soare, Apus de soare - Barbu St. Delavrancea, Apus de soare, Hagi-Tudose si alte scrieri, Apus de soare.Viforul.Luceafarul, Basme, nuvele, teatru, Fanta-Cella Nuvele : Cartea de acasa vol. 22, Hagi Tudose (audiobook), Nuvele si povestiri, Palatul de clestar, NUVELE, POVESTIRI, TEATRU, Apus de soare, Barbu Stefanescu Delavrancea - Teatru : Cartea de acasa vol. 26, Basme si povesti, Bunica. Invat sa citesc!, BUNICUL, BUNICA, Domnul Vucea, Domnul Vucea, Hagi-Tudose. Nuvele si schite (BPT), Nuvele, Nuvele, Nuvele si povestiri, Nuvele, povestiri si basme, Nuvele. Povestiri : Editia a II - a, Palatul de clestar, Teatru, Teatru (apus de soare. viforul. luceafarul), dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Cartea de acasa

Hagi Tudose. Nuvele : Cartea de acasa vol. 13
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter