Habermas. O scurta introducere

Habermas. O scurta introducere

Editura All
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: O scurta introducere

Recenzie Habermas. O scurta introducere

“O idee cu adevărat genială. Vioaie, format mic... un design elegant… numai bună de aruncat într-un buzunar pentru momentele libere.” - Lisa Jardine, The Times

Jürgen Habermas este unul dintre cei mai influenţi filosofi ai zilelor noastre. Scrisul lui întreţese teorii de sociologie, etică, politică şi drept, prin care analizează subiecte ce se întind de la marxism până la idei legate de Uniunea Europeană sau rolul comunicării şi al discursului în lumea modernă.

James Gordon Finlayson demonstrează, într-un limbaj concis şi accesibil, cum teoria lui Habermas este privită ca un tot de răspunsuri la întrebări importante despre natura societăţii moderne şi ne poate ajuta să ne formăm o idee asupra controverselor şi evenimentelor actuale.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Habermas. O scurta introducere", publicata in 2 categorii, Beletristica / Biografii, Beletristica / Memorialistica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de James Gordon Finlayson si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Habermas. O scurta introducere prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Habermas. O scurta introducere" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: octombrie 2011
ISBN: 978-973-571-896-1
Pagini: 192
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Habermas. O scurta introducere

Produse similare si recomandari

Obama. O biografie
Garen Thomas
34.88 RON
Un an in Provence
Peter Mayle
22.99 RON
Nicolae Manolescu – 70
Calin Vlasie, Ion Bogdan Lefter
19.00 RON
Manechin in doua lumi
Adriana Ikim
33.50 RON
Biografii celebre. Moneda Cleopatrei
Gerry Bailey, Karen Foster
20.99 RON
Biografii celebre. Palaria lui Napoleon
Karen Foster, Gerry Bailey
20.99 RON
Biografii celebre. Telescopul lui Galileo
Karen Foster, Gerry Bailey
20.99 RON
Un vis implinit
Pamela Anderson
36.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Habermas. O scurta introducere. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

James Gordon Finlayson

Deocamdata in afara de "Habermas. O scurta introducere", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului James Gordon Finlayson.

O scurta introducere

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter