Gustul samburilor de mar

Gustul samburilor de mar

Editura Trei
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Fiction Connection

Recenzie Gustul samburilor de mar

O casă bântuită de amintiri şi secrete de mult îngropate. La moartea Bertei, cele trei fiice ale sale – Inga, Harriet şi Christa –, precum şi nepoata ei, Iris, se reîntâlnesc în casa părintească de la Bootshaven, undeva în nordul Germaniei, pentru a citi testamentul. Spre marea ei surpriză, Iris moşteneşte conacul cel vechi. Bibliotecară la Freiburg, Iris nu intenţionează să păstreze această locuinţă îndepărtată de viaţa ei de zi cu zi. Numai că, pe măsură ce redescoperă fiecare cameră şi fiecare colţ al grădinii minunate ce înconjoară casa, amintirile ei se trezesc, urzind povestea zguduitoare a trei generaţii de femei care s-au perindat pe acolo.

Secrete şoptite la umbra copacilor, vechi rivalităţi, moşteniri, adultere, idile de-o vară, subiecte pe care toată lumea le trece sub tăcere sau de care nimeni nu vrea să-şi amintească: Gustul sâmburilor de măr este o saga specială impregnată de vrajă şi mister.

Katharina Hagena, născută în 1967 la Karlsruhe, a studiat anglistica şi germanistica la Marburg, Londra şi Freiburg, a fost cercetătoare la Fundaţia James Joyce din Zürich şi a predat la Trinity College din Dublin şi la Universitatea din Hamburg. Este autoarea studiului Was die wilden Wellen sagen. Der Seeweg durch den Ulysses. Împreună cu Stefanie Clemen, a scris o carte pentru copii, Grausi schaut unter den Stein.

"Domnul Ohmstedt avea meseria lui şi trebuia să-şi continue călătoriile, însă Heide Ohmstedt era ţintuită aici, în Bootshaven. Nu se mutaseră la oraş din cauza copiilor. Doamna..." Continuare...

"Am pornit spre casă. încet-încet trebuia să mă hotărăsc ce avea să se întâmple cu moştenirea mea. Poate n-ar fi fost rău să ascult mai atentă povestea domnului Lexow,..." Continuare...

Cartea "Gustul samburilor de mar" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Katharina Hagena si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Gustul samburilor de mar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Gustul samburilor de mar" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-440-9
Pagini: 248
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Gustul samburilor de mar

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Gustul samburilor de mar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Katharina Hagena

Deocamdata in afara de "Gustul samburilor de mar", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Katharina Hagena.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter