Guerrilla Marketing Research

Guerrilla Marketing Research

Editura C. H. Beck
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008; Numar de pagini : 296; ISBN : 978-973-115-485-5

Recenzie Guerrilla Marketing Research

Guerilla Marketing Research este un ghid practic destinat cercetătorilor neprofesionişti privind modalitatea de a conduce o cercetare de marketing profesionistă pe baza căreia se poate direcţiona creşterea unei firme.

În loc să apelaţi la cercetători profesionişti costisitori, Guerilla Marketing Research vă va ajuta să vă folosiţi energia personală şi fonduri limitate pentru a obţine aceleaşi rezultate sau altele chiar mai bune – rezultate care vor conduce la profituri mai mari.

Atunci când veţi termina cartea, veţi înţelege de ce este important să realizaţi o cercetare primară corectă pentru a vă dezvolta afacerea. Şi veţi afla cum să o realizaţi pentru mult mai puţini bani decât credeţi. Dacă acest lucru vă intrigă, vă invit să cumpăraţi această carte.

Cartea "Guerrilla Marketing Research" a fost publicata in categoria Economie / Marketing si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Robert J. Kaden si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Guerrilla Marketing Research prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Guerrilla Marketing Research" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Guerrilla Marketing Research

Produse similare si recomandari

Epoca iratiunii
Charles Handy
50.00 RON
Marketingul motivational
Robert Imbriale
19.00 RON
Manual de marketing
Michael J Thomas
45.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Guerrilla Marketing Research. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Robert J. Kaden

Pe langa "Guerrilla Marketing Research", autorul Robert J. Kaden a publicat si Guerrilla marketing research.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter