Grigore G. Tocilescu si cestiunea Adamclisi : Pagini din istoria arheologiei romanesti

Grigore G. Tocilescu si cestiunea Adamclisi : Pagini din istoria arheologiei romanesti

15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Grigore G. Tocilescu si cestiunea Adamclisi : Pagini din istoria arheologiei romanesti

Desi, la prima vedere, pare epuizată problema monumentelor de la Adamclisi, deoarece asupra lor s-au aplecat, în etape diferite, unii dintre cei mai buni specialisti, totusi, lucrarea de fată dovedeste că mai sunt de clarificat anumite aspecte din "cestiunea Adamclisi".

În acest sens, autorii au găsit de cuviintă să facă o incursiune in problemele ce se leagă de monumentele respective si, de aceea prezenta lucrare este compartimentată în trei părti: partea I: Grigore G. Tocilescu - Omul si opera sa, partea a II-a: "Cestiunea Adamclisi" si partea a III-a rezervată Corespondentei, Manuscriselor si Actelor legate de problematica Monumentelor de la Adamclisi. De asemenea, sunt aduse in discutie două probleme importante legate de aceste monumente: săpătura propriu-zisă si oportunitate aducerii pieselor sculptate la Bucuresti.

Cartea "Grigore G. Tocilescu si cestiunea Adamclisi" a fost publicata in categoria Stiinte / Arheologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Vasile Barbu, Cristian Schuster, si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Grigore G. Tocilescu si cestiunea Adamclisi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Grigore G. Tocilescu si cestiunea Adamclisi" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 973-7925-58-0
Pagini: 240
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Grigore G. Tocilescu si cestiunea Adamclisi : Pagini din istoria arheologiei romanesti

Produse similare si recomandari

Arheologia interzisa
Cremo Michael A
80.91 RON
Introducere in arheologie
Abigail Wheatley, Struan Reid
49.99 RON
Culturi preistorice din sud-vestul Statelor Unite ale Americii
Alexandra Comsa, Cristian Schuster, Alexandru Morintz
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Grigore G. Tocilescu si cestiunea Adamclisi : Pagini din istoria arheologiei romanesti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Vasile Barbu

Deocamdata in afara de "Grigore G. Tocilescu si cestiunea Adamclisi : Pagini din istoria arheologiei romanesti", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Vasile Barbu.

Cristian Schuster

Cristian Schuster a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Ambarcatiuni si navigatie in preistorie, Cercetarile arheologice de pe tronsonul Cernavoda-Medgidia al autostrazii A2 : Tumulul NR. 3, Culturi preistorice din sud-vestul Statelor Unite ale Americii.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter