GREUCEANU

GREUCEANU

Editura Elis
2,25 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

16 pagini; 16,5x23,55x23,

Recenzie GREUCEANU

 Carte de colorat inspirata de povestirile lui Petre Ispirescu.

Cartea "GREUCEANU" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti de colorat si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Petre Ispirescu si a fost publicata de editura Elis. Se poate cumpara cartea GREUCEANU prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "GREUCEANU" este de 2.25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret GREUCEANU

Produse similare si recomandari

Ratusca cea urata - citim si coloram
Hans Christian Andersen
4.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea GREUCEANU. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Petre Ispirescu

Petre Ispirescu a publicat inca 45 carti prezente in libraria noastra, Basme, Basme, Basmele romanilor, Basmele romanilor, Broasca testoasa cea fermecata : The Enchanted Turtle, Legende sau basmele romanilor, Povesti, Praslea cel voinic si merele de aur editia a II - a, Tinerete fara batranete si viata fara de moarte (audiobook), Basme, Basme, Basme, BASME Vol I, BASME Vol II, Basme,legende,snoave, Basmele romanilor, Basmele romanilor. Volumul I, Basmele romanilor. Volumul X, CARTE DE POVESTI - VOL. IV, Cele mai frumoase basme, Cotosmanu nazdravan si alte povesti, Greuceanu, Greuceanu si alte povesti, ILEANA SAMZIANA, LEGENDE SAU BASMELE ROMANILOR, Legende sau basmele romanilor, Legende sau basmele romanilor, Legende sau basmele romanilor. Volumul I : Cartea de acasa. Vol. 27, Legende sau basmele romanilor. Volumul II : Cartea de acasa vol. 28, LEGENDE SAU BASMELE ROMÂNILOR – VOL 1 , Legendele sau basmele romanilor : Volumul II, Legendele sau basmele romanilor. vol. i, Legendele sau basmele romanilor. vol. ii, Luceafarul de ziua si luceafarul de noapte : The morning star and the evening star, Povesti. Petre Ispirescu, Praslea cel Voinic si alte basme, PRASLEA CEL VOINIC SI MERELE DE AUR, SAREA IN BUCATE, Sarea in bucate, Sarea in bucate, Snoave sau povesti populare, Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte, Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, Tinerete fara batranete si viata fara de moarte : editie trilingva, Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter