Gramatica pentru toti : Candidatii la examenele de capacitate, bacalaureat, si admitere in invatamantul superior

Gramatica pentru toti : Candidatii la examenele de capacitate, bacalaureat, si admitere in invatamantul superior

Editura Lucman
23.00 20.70 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008 Numar de pagini: 535

Recenzie Gramatica pentru toti : Candidatii la examenele de capacitate, bacalaureat, si admitere in invatamantul superior

Lucrarea de fata se adreseaza profesorilor, elevilor claselor gimnaziale si liceale, tuturor celor (mai mult sau mai putin initiati), interesati in a-si verifica sau perfectiona competenta si performanta de comunicare verbala si in scris.

Editia de fata, revizuita si adaugita in conformitate cu ultimele prevederi ale programelor scolare in vigoare, a avut in vedere si pregatirea candidatilor pentru examnele de capacitate, de bacalaureat si de admitere.

Cartea "Gramatica pentru toti" a fost publicata in categoria Suport scolar / Testare nationala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Georgeta Cristian-Foghel si a fost publicata de editura Lucman. Se poate cumpara cartea Gramatica pentru toti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Gramatica pentru toti" este de 20.7 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: admitere

Pret Gramatica pentru toti : Candidatii la examenele de capacitate, bacalaureat, si admitere in invatamantul superior

Produse similare si recomandari

Limba romana - admiterea la drept
Cristian Moroianu, Adrian Stoicescu
24.90 RON
Teste Istorie
Anemari-Monica Negru, Ana-Laura Buliga
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Gramatica pentru toti : Candidatii la examenele de capacitate, bacalaureat, si admitere in invatamantul superior. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Georgeta Cristian-Foghel

Deocamdata in afara de "Gramatica pentru toti : Candidatii la examenele de capacitate, bacalaureat, si admitere in invatamantul superior", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Georgeta Cristian-Foghel.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter