Gramatica pentru invatamantul primar

Gramatica pentru invatamantul primar

Editura Gimnasium
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Lucian Stan, Maria Stoicescu, Stefan Stoicescu

Recenzie Gramatica pentru invatamantul primar

In cuprinsul sau lucrarea prezinta o parte teoretica pentru fiecare categorie gramaticala, urmata, in mod firesc, de multe exercitii, luate din diverse texte literare, elevii avand posibilitatea de a descoperi diferite situatii de invatare si consolidare a cunostintelor teoretice insusite la clasa.

Recomandam ca lucrarea sa fie utilizata diferentiat, in functie de clasa, invatatorul (profesorul) selectand acele exercitii care se preteaza la fiecare nivel de invatare avand in vedere programa scolara. - Autorii

Cartea "Gramatica pentru invatamantul primar" a fost publicata in categoria Suport scolar / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Lucian Stan, Maria Stoicescu, Stefan Stoicescu, si a fost publicata de editura Gimnasium. Se poate cumpara cartea Gramatica pentru invatamantul primar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Gramatica pentru invatamantul primar" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-7992-12-1
Pagini: 126
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: gramatica , invatamant primar

Pret Gramatica pentru invatamantul primar

Produse similare si recomandari

Strada – prieten sau dusman
Ion Gheroghediac
12.00 RON
Cum sa ne hranim sanatos. Clasa a IV - a
Lygia Alexandrescu
9.00 RON
Gramatica pentru invatamantul primar
Lucian Stan, Maria Stoicescu, Stefan Stoicescu
12.00 RON
Limba romana - GRAMATICA - conform DOOM 2
Mariana Negru, Mariana Badea
13.08 RON
Ştiu să lucrez la...Ştiinţe ale naturii clasa a IV-a. Fişe
Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
4.49 RON
Ştiu să lucrez la...Ştiinţe ale naturii clasa a III-a. Fişe
Cleopatra Mihăilescu, Tudora Pitila
4.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Gramatica pentru invatamantul primar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Lucian Stan

Lucian Stan a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Educatie plastica : Caietul elevului pentru clasa a III - a, Educatie plastica : Caietul elevului. Clasa a II - a, Educatie plastica : Caietul elevului pentru clasa I, Educatie plastica - caiet pentru clasa a IV-a, Educatie plastica - caietul elevului : Clasa a III - a, Educatie plastica. Caietul elevului : Clasa a II - a, Educatie plastica. Clasa I : Caietul elevului, Abilitati practice si educatie tehnologica. Ghid metodic clasele I-IV, Ghicitori si jocuri istorico-geografice, clasa a IV-a, dintre care primele 7 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Maria Stoicescu

Deocamdata in afara de "Gramatica pentru invatamantul primar", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Maria Stoicescu.

Stefan Stoicescu

Deocamdata in afara de "Gramatica pentru invatamantul primar", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Stefan Stoicescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter