Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a VII - a

Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a VII - a

Editura Paralela45
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar de pagini : 136; Format : 15 x 21 cm; ISBN : 978-973-47-0708-9

Recenzie Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a VII - a

Gramatica. Fise de lucru pentru clasa a VII-a este o lucrare cu caracter practic, conceputa in conformitate cu noile modalitati de evaluare (itemi obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), care urmareste nu numai intelegerea notiunilor de limba romana, ci si abordarea functionala si aplicativa a acestora, in calitatea lor de elemente care contribuie la structurarea unei comunicari corecte si eficiente.

Fisele ofera spre exersare exercitii analitice (de identificare, de grupare, descriere, diferentiere), exercitii de tip sintetic (de modificare, de completare sau de constructie) si teste sumative.

Cartea "Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a VII - a" a fost publicata in categoria Suport scolar / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Eliza-Mara Trofin si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a VII - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a VII - a" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a VII - a

Produse similare si recomandari

Dizabilitatile legate de invatare explicate de la A la Z
dr. Corrine Smith, Lisa Strick
39.00 RON
Consiliere si orientare scolara - caiet de lucru clasa IV
Florentina Chifu, Andreea Chifu
4.50 RON
Educatie pentru sanatate
Elena Ibric, Elena Cati Farcas
4.91 RON
Povestea literelor
Stefania Antonovici
8.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a VII - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Eliza-Mara Trofin

Eliza-Mara Trofin a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a VIII - a, FISA DE LUCRU PENTRU LIMBA ROMANA. Clasa a IV-a, GRAMATICA. FISE DE LUCRU PENTRU CLASA A V-A, GRAMATICA. FISE DE LUCRU PENTRU CLASA A VI-A, GRAMATICA. FISE DE LUCRU PENTRU CLASA A VII-A, GRAMATICA. FISE DE LUCRU PENTRU CLASA A VIII-A, PRONUMELE PE INTELESUL TUTURORINTELESUL , Fise de lucru clasa a IV-a pentru limba Romana, Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a V - a, Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a V - a, Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a VII - a, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter