Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie

Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie

Editura Erc Press
4,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 56; ISBN : 973-706-388-0; 2 culori Format : 20.5x27 cm

Recenzie Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie

Un auxiliar care se adreseaza copiilor de grupa mijlocie, ce abordeaza intreaga paleta a continuturilor specifice a cestei grupe intr-un mod ce permite formarea si evaluarea deprinderilot intelectuale si nu numai.

Material auxiliar avizat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului

Cartea " Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie" a fost publicata in categoria Invatamant prescolar / Lucrari diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul " Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie" este de 4.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: grupa mijlocie

Pret Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter