Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie

Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie

Editura Erc Press
4,50 Lei

Info

Numar de pagini : 56; ISBN : 973-706-388-0; 2 culori Format : 20.5x27 cm

Recenzie Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie

Un auxiliar care se adreseaza copiilor de grupa mijlocie, ce abordeaza intreaga paleta a continuturilor specifice a cestei grupe intr-un mod ce permite formarea si evaluarea deprinderilot intelectuale si nu numai.

Material auxiliar avizat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului

Cartea " Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie" a fost publicata in categoria Invatamant prescolar / Lucrari diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 15.03.2014. Se poate cumpara cartea Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul " Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie" este de 4.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: grupa mijlocie

Pret Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Caiet de lucru pentru prescolari – grupa mijlocie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter