Gradinaritul in zonele urbane

Gradinaritul in zonele urbane

Editura MAST
14,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Gradinaritul in zonele urbane

Cartea pe care v-o oferim nu este un manual de legumicultura.Acestea exista si le gasiti pe piata. Cartea aceasta reprezinta un sumum de exemple cu care speram sa reinviem in Romania o activitate care devenise aproape de masa la inceputul anilor '70.

Am ales traducerea unei carti scrisa de un autor care traieste in Canada desi fenomenul microfermelor urbane este la moda in multe locuri din lume. Daca prosperul canadian este atat de interesat sa-si asigure independenta alimentara,noi de ce n-am fi? Ca vremuri mai bune nu vor veni. . .

"Hrâniţi-vâ plantaţia Am menţionat că plantele au nevoie de soare, ceea ce este adevărat, dar mai au nevoie şi de câteva substanţe nutritive esenţiale care să susţină procesul..." Continuare...

"Grupul de Fermieri Urbani din Richmond a început prin afişarea unui mic anunţ în ziarul local. A răspuns un singur proprietar, care a oferit o curte de 40 m. p. Hamir spune că s-au..." Continuare...

Cartea "Gradinaritul in zonele urbane" a fost publicata in categoria Agricultura / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de David Tracey si a fost publicata de editura MAST. Se poate cumpara cartea Gradinaritul in zonele urbane prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Gradinaritul in zonele urbane" este de 14.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-649-002-3
Pagini: 221
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Gradinaritul in zonele urbane

Produse similare si recomandari

Daunatori in casa si gradina
Untersteiner Hubert
11.50 RON
Cresterea porcilor. Manual
Liz Shankland
35.00 RON
101 informatii esentiale. Bonsai
Harry Tomlinson
17.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Gradinaritul in zonele urbane. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

David Tracey

Deocamdata in afara de "Gradinaritul in zonele urbane", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului David Tracey.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter