Gradina de legume ecologice. Ghid practic

Gradina de legume ecologice. Ghid practic

Editura Polirom
26.94 24.25 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2007; Numar de pagini : 264; Format : 135 x 200; ISBN : 978-973-46-0842-3
Colectia: Practic

Recenzie Gradina de legume ecologice. Ghid practic

Legumele sint esentiale pentru o alimentatie sanatoasa. Cu toate acestea, modificarile genetice si folosirea ingrasamintelor chimice le pot trasforma intr-un veritabil pericol pentru organism. Daca doriti sa regasiti savoarea legumelor si zarzavaturilor din gradina bunicilor, nu ezitati! De la unelte pina la influenta lunii asupra culturilor, de la stropire pina la daunatori, trucurile si sfaturile cuprinse in acest ghid practic va ajuta sa aveti propria gradina ecologica... chiar si pe balcon.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Gradina de legume ecologice. Ghid practic", publicata in 2 categorii, Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice, Ghiduri si carti practice / Casa si gradina, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Agnes Gedda si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Gradina de legume ecologice. Ghid practic prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Gradina de legume ecologice. Ghid practic" este de 24.246 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Gradina de legume ecologice. Ghid practic

Produse similare si recomandari

Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON
Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Gradina de legume ecologice. Ghid practic. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Agnes Gedda

Deocamdata in afara de "Gradina de legume ecologice. Ghid practic", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Agnes Gedda.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter