Goosebumps - Varcolacul din mlastina Fever

Goosebumps - Varcolacul din mlastina Fever

Editura RAO
19,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Goosebumps

Recenzie Goosebumps - Varcolacul din mlastina Fever

CE DINŢI MARI AI!

Ceva ciudat se întâmplă în mlaştina Fever. Ceva de-a dreptul oribil. Totul a început odată cu urletele ciudate din timpul nopţii. Apoi a urmat iepurele sfâşiat. Toată lumea crede că noul câine al lui Grady este vinovat de toate acestea. Până la urmă, arată ca un lup. Şi pare un pic sălbatic.

Dar câinele lui Grady e doar un câine bătrân obişnuit şi el ştie asta. Ştie şi că majoritatea câinilor nu urlă la lună.

Şi că nu se transformă în creaturi înfricoşătoare când e lună plină. Sau...?

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Goosebumps - Varcolacul din mlastina Fever", publicata in 3 categorii, Carti pentru copii / Literatura, Carti pentru copii / Literatura fantasy, Beletristica / Thriller & Mistery, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de R. L. Stine si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Goosebumps - Varcolacul din mlastina Fever prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Goosebumps - Varcolacul din mlastina Fever" este de 19.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 9789735403256
Pagini: 128
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Goosebumps - Varcolacul din mlastina Fever

Produse similare si recomandari

Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Jurnalul Zlatei
Zlata Filipovic
22.99 RON
Nuntile necesare
Dumitru Tepeneag
9.90 RON
Pantalonii calatori
Ann Brashares
24.99 RON
Cineva cu care sa fugi de acasa
Grossman David
10.00 RON
Beatriz si corpurile ceresti
Extebarria Lucia
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Goosebumps - Varcolacul din mlastina Fever. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

R. L. Stine

R. L. Stine a publicat inca 18 carti prezente in libraria noastra, Goosebumps - Atacul mutantilor, Goosebumps - Necazuri mari, Goosebumps - Nu coboriti in pivnita!, Goosebumps - O aventura paroasa, Goosembumps - Plaja bintuita, Blestemul mumiei, Bun venit in casa mortilor, Fantoma de la teatru, Goosebumps - Cosmarul din tabara Regelui Marmelada, Goosebumps - Fantoma latratoare, Goosebumps - Razbunarea piticilor de gradina , Goosembumps - Noaptea papusii, Goosembumps - Nu ma puteti speria!, Goosembumps - O zi in tinutul ororilor, Goosembumps - Sa devenim invizibili!, Goosembumps - Singe de monstru, Goosembumps - Zimbeste si mori!, Teribilul om de zapada din Pasadena, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Goosebumps

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter