Goosebumps - O aventura paroasa

Goosebumps - O aventura paroasa

Editura RAO
19,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Goosebumps

Recenzie Goosebumps - O aventura paroasa

PĂRUL NU ÎI STĂ BINE DELOC AZI, DAR DELOC...

Larry Boyd tocmai a găsit cel mai mişto lucru în gunoi. O sticlă veche de INSTA-BRONZ. "Frecaţi şi obţineţi un bronz întunecat în câteva minute "- aşa scrie pe etichetă. Şi asta fac Larry şi prietenii săi. Dar nu se întâmplă nimic.

Asta până când Larry observă părul. Un păr negru şi aspru care îi creşte pe mâini şi pe faţă. Un păr strălucitor şi respingător. Un păr care continuă să îi crească chiar şi după ce şi-l rade...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Goosebumps - O aventura paroasa", publicata in 3 categorii, Carti pentru copii / Literatura, Carti pentru copii / Literatura fantasy, Beletristica / Thriller & Mistery, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de R. L. Stine si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Goosebumps - O aventura paroasa prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Goosebumps - O aventura paroasa" este de 19.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 9789735403218
Pagini: 128
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Goosebumps - O aventura paroasa

Produse similare si recomandari

Cesar Cascabel
Jules Verne
9.90 RON
Piratica vol. 2
Tanith Lee
57.50 RON
Jack judecatorul
Edgar Wallace
10.90 RON
Print si cersetor
Mark Twain
11.00 RON
Intoarcerea lui Casanova
Schnitzler Arthur
10.00 RON
Magic Lilli. Temele vrajite
Knister
16.00 RON
Cucerirea westului salbatic
Horia Matei
10.90 RON
Poezii alese
Marin Sorescu
14.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Goosebumps - O aventura paroasa. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

R. L. Stine

R. L. Stine a publicat inca 18 carti prezente in libraria noastra, Goosebumps - Atacul mutantilor, Goosebumps - Necazuri mari, Goosebumps - Nu coboriti in pivnita!, Goosembumps - Plaja bintuita, Blestemul mumiei, Bun venit in casa mortilor, Fantoma de la teatru, Goosebumps - Cosmarul din tabara Regelui Marmelada, Goosebumps - Fantoma latratoare, Goosebumps - Razbunarea piticilor de gradina , Goosebumps - Varcolacul din mlastina Fever, Goosembumps - Noaptea papusii, Goosembumps - Nu ma puteti speria!, Goosembumps - O zi in tinutul ororilor, Goosembumps - Sa devenim invizibili!, Goosembumps - Singe de monstru, Goosembumps - Zimbeste si mori!, Teribilul om de zapada din Pasadena, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Goosebumps

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter