Goosebumps - Fantoma latratoare

Goosebumps - Fantoma latratoare

Editura RAO
19,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Goosebumps

Recenzie Goosebumps - Fantoma latratoare

E UN COŞMAR SĂLBATIC!

Speriat de propria umbră. Asta spune toată lumea despre Cooper Holmes. Dar când familia Holmes se mută într-o casă nouă în inima pădurii, lucruri ciudate chiar încep să se întâmple. Problema e că nimeni nu crede un fricos cum e Cooper.

Dar nimeni altcineva nu a auzit lătratul înfiorător din toiul nopţii. Şi nu s-a transformat în doi câini fioroşi care au dispărut din senin...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Goosebumps - Fantoma latratoare", publicata in 3 categorii, Carti pentru copii / Literatura, Carti pentru copii / Literatura fantasy, Beletristica / Thriller & Mistery, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de R. L. Stine si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Goosebumps - Fantoma latratoare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Goosebumps - Fantoma latratoare" este de 19.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 9789735403232
Pagini: 128
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Goosebumps - Fantoma latratoare

Produse similare si recomandari

Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Jurnalul Zlatei
Zlata Filipovic
22.99 RON
Nuntile necesare
Dumitru Tepeneag
9.90 RON
Pantalonii calatori
Ann Brashares
24.99 RON
Cineva cu care sa fugi de acasa
Grossman David
10.00 RON
Beatriz si corpurile ceresti
Extebarria Lucia
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Goosebumps - Fantoma latratoare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

R. L. Stine

R. L. Stine a publicat inca 18 carti prezente in libraria noastra, Goosebumps - Atacul mutantilor, Goosebumps - Necazuri mari, Goosebumps - Nu coboriti in pivnita!, Goosebumps - O aventura paroasa, Goosembumps - Plaja bintuita, Blestemul mumiei, Bun venit in casa mortilor, Fantoma de la teatru, Goosebumps - Cosmarul din tabara Regelui Marmelada, Goosebumps - Razbunarea piticilor de gradina , Goosebumps - Varcolacul din mlastina Fever, Goosembumps - Noaptea papusii, Goosembumps - Nu ma puteti speria!, Goosembumps - O zi in tinutul ororilor, Goosembumps - Sa devenim invizibili!, Goosembumps - Singe de monstru, Goosembumps - Zimbeste si mori!, Teribilul om de zapada din Pasadena, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Goosebumps

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter