Golgota romaneasca : Marturiile bucovinenilor deportati in Siberia

Golgota romaneasca : Marturiile bucovinenilor deportati in Siberia

Editura Vestala
25,07 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar de pagini : 400; Format : 13 x 20 cm

Recenzie Golgota romaneasca : Marturiile bucovinenilor deportati in Siberia

" Tuc-tuc, tuc-tuc, ma duc, ma duc...'', pana si groaznicul tren, destinat vitelor, dar bun si pentru oameni, canta, intr-o marturie a unui deportat, cu ritm si rima.

Depasesti o tragedie, biruind-o, in cele din urma, si prin poveste. Dusi, de fapt, la moarte, mii de romani, in pustietatea aurorei boreale si a ursilor albi, in stepele Kazahtanului si in taigaua siberiana, au invatat sa reziste, sa se solidarizeze, sa spere, sa lupte, s-au rugat fierbinte si nicio dihanie polara, niciun ger cumplit, nicio munca inumana, nimic nu i-a putut frange. S-au intors si povestesc.

Multi dintre acesti vrednici fii ai neamului romanesc nu mai sunt astazi in viata si ultima lor dorinta a fost sa cunoastem prin ce au trecut ei.

Dincolo de valoarea documentara  a acestor tulburatoare marturii, exista si o dimensiune spirituala, care constituie un model de atitudine in fata nedreptatilor si a obstacolelor pe care destinul, deseori necrutator, ni le scoate in cale.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Golgota romaneasca", publicata in 2 categorii, Istorie / Istoria romanilor, Beletristica / Memorialistica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Dumitru Covalciuc, Liliana Corobca, si a fost publicata de editura Vestala. Se poate cumpara cartea Golgota romaneasca prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Golgota romaneasca" este de 25.07 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Golgota romaneasca : Marturiile bucovinenilor deportati in Siberia

Produse similare si recomandari

Romania si comunismul
Dinu C. Giurescu, Ilarion Tiu, Alexandru Stefanescu
79.90 RON
Sate si preoti din Ardeal
Nicolae Iorga
9.81 RON
Povestea vietii mele. Set 3 volume
Maria Regina Romaniei
86.99 RON
Maresalul Malinovski - Ostasul patriei
Anatoli Marcenko
65.00 RON
Viata tatalui meu, generalul Ioan Dragalina
Virgil Alexandru Dragalina
25.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Golgota romaneasca : Marturiile bucovinenilor deportati in Siberia. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Dumitru Covalciuc

Pe langa "Golgota romaneasca : Marturiile bucovinenilor deportati in Siberia", autorul Dumitru Covalciuc a publicat si Golgota romaneasca.Marturiile bucovinenilor deportati in Siberia.

Liliana Corobca

Pe langa "Golgota romaneasca : Marturiile bucovinenilor deportati in Siberia", autorul Liliana Corobca a publicat si Golgota romaneasca.Marturiile bucovinenilor deportati in Siberia.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter