Goana dupa cumparaturi la new york

Goana dupa cumparaturi la new york

Editura Polirom
31,46 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-46-0745-7; ANUL APARITIEI: 2007; NUMAR PAGINI: 396; FORMAT: 106x180

Recenzie Goana dupa cumparaturi la new york

Traducere din limba engleza de Vali Florescu.
Aventurile simpaticei Becky Bloomwood, vechea noastra cunostinta din Ma dau in vint dupa cumparaturi, continua! Desi si-a gasit marea iubire, are o noua limita de creditare si mai si primeste o oferta de a lucra in New York, Becky se dovedeste aceeasi femeie cu principii ferme, unul dintre acestea fiind cel de a nu-si cumpara mai mult de o pereche de pantofi odata. Bineinteles, in afara cazurilor de dragoste la prima vedere. Nimeni nu stie mai bine decit ea ca exista si asa ceva. O pereche de sandale care-ti taie respiratia. O rochie la vederea careia ti se inmoaie genunchii. O geanta fara de care viata ta nu mai inseamna nimic. Fiica rasfatata a epocii reducerilor oferite de marile magazine din Londra si New York, Becky incepe o lupta crincena cu ea insasi, cu tentatiile consumiste care o inconjoara, cu superficialitatea unei lumi guvernate de imagine. Becky paseste cu nonsalanta pe muchia prapastiei dintre adevar si minciuna, dintre dragoste si esec sentimental, dintre drama si comedie. Paradoxal, chiar pasiunea ei pentru excese la cumparaturi o va ajuta sa se descurce intr-o situatie ce pare fara iesire.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Goana dupa cumparaturi la new york", publicata in 2 categorii, Beletristica / ChickLit, Beletristica / Literatura engleza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Sophie Kinsella si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Goana dupa cumparaturi la new york prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Goana dupa cumparaturi la new york" este de 31.46 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Goana dupa cumparaturi la new york

Produse similare si recomandari

La cumparaturi cu Minnie
Sophie Kinsella
36.95 RON
Celebritate pentru o cauza nobila
Helen Fielding
32.95 RON
In jungla orasului
Candace Bushnell
34.95 RON
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
39.95 RON
Arta de a-ti face datorii
Jacques-Gilbert Ymbert
19.90 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Bridget Jones: La limita ratiunii
Helen Fielding
34.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Goana dupa cumparaturi la new york. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, La cumparaturi cu bebe, La cumparaturi in rochie de mireasa, Fata fantoma , Iti amintesti de mine?, La cumparaturi cu sora mea, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter