Goana dupa bani

Goana dupa bani

Editura Trei
39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Fiction Connection

Recenzie Goana dupa bani

Un vârtej ametitor al minciunii si coruptiei, un portret plin de acuratete al Londrei de astăzi si un erou seducător: detectivul Nick Belsey.
Un thriller urban.

Jocuri de noroc, corporatii, printi arabi, carteluri chinezesti si interlopi, dar si o poveste de dragoste tragică.

Goana după bani este primul roman dintr-o serie de thrillere politiste a căror actiune se petrece în Londra zilelor noastre si care îl au în centru pe detectivul Nick Belsey, un politist nu tocmai imaculat, dar plin de inteligentă si inventivitate.
Belsey e falit. Pare să fie ultima zi a carierei sale în politie. Însă la sectie este anuntată disparitia unei persoane. De data aceasta, pe Bishops Avenue, zona cea mai scumpă a Londrei. Pentru Belsey e prilejul de a-si salva cariera. Dar jocurile în care intră se dovedesc a fi mai mult decât periculoase.

Cazul pe care-l anchetează Belsey este sinuciderea oligarhului rus Alexei Devereaux. Vrând să profite de pe urma banilor acestuia, poliţistul îşi însuşeşte identitatea lui. Însă povestea se complică, iar Belsey va fi nevoit să descopere adevărul din spatele unor crime misterioase. Belsey trebuia să scoată azi şase mii din vânzarea posesiunilor lui Devereux şi să se doteze cu infrastructura financiară necesară pentru a-i goli conturile mortului. Avea sentimentul că ceva se afla pe urmele numărului 37 din Bishops Avenue. Ar fi preferat s-o taie din Anglia până la căderea nopţii, însă trebuia să se dea la fund până a doua zi dimineaţă. Se îndrăgostise puţin, dar aşa ceva se mai întâmpla.

«Având toate ingredientele unui thriller, romanul lui Oliver Harris e totodată si o lectură captivantă, dată fiind descrierea extrem de amănuntită si de plastică a locurilor unde se petrece actiunea. Un adevărat roman londonez.» - The Literary Review

«Combinând o scriitură originală cu o cunoastere în amănunt a tuturor locurilor secrete ale Londrei, Oliver Harris spune o poveste alertă, plasată în lumea contempo-rană a goanei după bani. Începutul foarte promitător al unei serii de succes.» - Short List

«Nu ratati Goana după bani! Un debut de exceptie.» - CrimeSquad

Oliver Harris s-a născut la Londra, în 1978. Specialist în literatură engleză, a obtinut titlul de Master of Arts în studii shakespeariene la University College London, precum si Master of Arts în scriere creativă la University of East Anglia. Tine o rubrică în Times Literary Supplement. În prezent, urmează un doctorat în psihanaliză si mitologie greacă la Birkbeck’s London Consortium.

Cartea "Goana dupa bani" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Oliver Harris si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Goana dupa bani prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Goana dupa bani" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-426-3
Pagini: 440
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: goana dupa bani , oliver harris

Pret Goana dupa bani

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Goana dupa bani
Oliver Harris
39.00 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Goana dupa bani. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Oliver Harris

Deocamdata in afara de "Goana dupa bani", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Oliver Harris.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter