Gloss, glamour si o jungla de intrigi (Ashleys. Vol. 4)

Gloss, glamour si o jungla de intrigi (Ashleys. Vol. 4)

Editura Leda
13,74 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 4 din seria Ashleys

Recenzie Gloss, glamour si o jungla de intrigi (Ashleys. Vol. 4)

NUMAI FETELE PUTERNICE SUPRAVIEŢUIESC

Planul lui Lauren Page era simplu: să treacă printr-o transformare spectaculoasă, să intre în gaşca Ashleys şi apoi să o distrugă complet din interior.

Singura problemă este că, ajunsă acum una dintre „reginele” clasei a şaptea, Lauren nu mai este atât de sigură că vrea să-şi ducă planul la îndeplinire – mai ales pentru că Sadie, care-i fusese cândva cea mai bună prietenă, şi-a făcut şi ea un plan să răstoarne supremaţia celor trei Ashley.

Acum, obiectivul lui Lauren s-a schimbat: trebuie să salveze gaşca Ashleys! Însă cum Ashley şi-a luat ca prieten un băiat oarecare şi fără un sfanţ, Lili nu mai vrea să audă de machiaj şi haine la modă, iar A.A. nu mai crede în loialitatea lui Ashley, se mai poate face oare ceva? Sau gaşca Ashleys se va destrăma cu adevărat?

Melissa de la Cruz este autoarea bestsellerului pentru adolescenti The Au Pairs si coautoarea unui foarte popular volum pentru adulti, The Fashionista Files: Adventures in Four-Inch Heels and Faux Pas. Melissa are aparitii frecvente la televiziune, CNN si E! Entertainment Television, in calitate de expert pe teme de stil, tendinte si celebritati, si scrie articole pentru Glamour, Marie Claire, Teen Vogue, Cosmopolitan si New York Times. A crescut la Manila, San Francisco si New York, iar acum locuieste la Los Angeles impreuna cu sotul ei. Desi Melissa nu este un Sange Albastru, cunoaste cateva persoane care sunt...

Cartea "Gloss, glamour si o jungla de intrigi (Ashleys. Vol. 4)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Melissa de la Cruz si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Gloss, glamour si o jungla de intrigi (Ashleys. Vol. 4) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Gloss, glamour si o jungla de intrigi (Ashleys. Vol. 4)" este de 13.74 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-102-485-1
Pagini: 256
Format: 10,5 x 17,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: ashleys , glamour , gloss

Pret Gloss, glamour si o jungla de intrigi (Ashleys. Vol. 4)

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Gloss, glamour si o jungla de intrigi (Ashleys. Vol. 4). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Melissa de la Cruz

Melissa de la Cruz a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Bal mascat, Revelatii, Sange albastru, Aniversare cu nabadai (Ashleys. Vol. 3), Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys. Vol. 2), O noua senzatie in scoala (Ashleys. Vol. 1), dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Ashleys

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter