Gladiatorul

Gladiatorul

Editura Nemira
27,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Suspans

Recenzie Gladiatorul

Bine ati revenit în lumea sângeroasă a centurionilor! Macro si Cato se îndreaptă spre Roma. Călătoria lor este oprită de un cutremur devastator, petrecut în apropiere de coasta sudică a insulei Creta. Cei doi eroi se trezesc în Matala, unde sclavii pornesc o răzmerită împotriva unei puternice legiuni romane.

Macro si Cato trebuie să pună capăt revoltei care amenintă să cuprindă Imperiul si să-l învingă pe Aiax, gladiatorul neînfricat, animat de dorinta de a se răzbuna.

Continuare a bestsellerului Centurionul, romanul Gladiatorul este o incursiune în trecutul întunecat al unui imperiu însetat de sânge. Intrigi crâncene, întâmplări palpitante si luptători neînduplecati îi asteaptă pe amatorii de senzatii tari la fiecare pagină a unei cărti de citit cu sufletul la gură.

Cartea "Gladiatorul" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman istoric si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Simon Scarrow si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Gladiatorul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Gladiatorul" este de 27.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-579-366-8
Pagini: 608
Format: 10,7 x 17,8 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Gladiatorul

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Indiferentii
Alberto Moravia
24.90 RON
Regina Victoria
Lytton Strachey
29.98 RON
Ultima legiune
Valerio Massimo Manfredi
24.90 RON
Culorile sangelui
Mihail Diaconescu
36.69 RON
Castelul palarierului
A.J. Cronin
34.00 RON
Taina inchizitorului Eymerich
Valerio Evangelisti
19.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Gladiatorul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Simon Scarrow

Pe langa "Gladiatorul", autorul Simon Scarrow a publicat si Centurionul.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter