GIS sisteme informatice geografice - fundamente practice

GIS sisteme informatice geografice - fundamente practice

Editura Albastra
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie GIS sisteme informatice geografice - fundamente practice

Cartea "GIS sisteme informatice geografice - fundamente practice" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / GIS si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Mircea Badut si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea GIS sisteme informatice geografice - fundamente practice prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "GIS sisteme informatice geografice - fundamente practice" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret GIS sisteme informatice geografice - fundamente practice

Produse similare si recomandari

   

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea GIS sisteme informatice geografice - fundamente practice. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mircea Badut

Mircea Badut a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Informatica in management, AutoCAD-ul in trei timpi. Ghidul proiectarii profesionale, AutoCad-ul in trei timpi. Initiere, utilizare, performanta : Editie 2011, Bazele proiectarii cu Microstation, Calculatorul in trei timpi : Editia a III-a, Calculatorul in trei timpi. Editia a IV - a, Sisteme geoinformatice (GIS) pentru electroenergetica, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter