Ginecologie endocrinologica

Ginecologie endocrinologica

Editura All
49,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 608; ISBN : 973-571-956-8

Recenzie Ginecologie endocrinologica

Ginecologia endocrinologica este o subspecialitate de granita, in plina dezvoltare, tributara in aceeasi masura atat ginecologiei, cat si endocrinologiei. In tabloul clinic al bolilor endocrine la femei, tulburarile functionale ale tractului genital feminin sunt frecvente, sindromul endocrinoginecologic al endocrinopatiilor fiind o realitate clinica de necontestat. Ginecologia endocrinologica reprezinta o premiera in literatura medicala romaneasca, fiind adusa la zi cu ultimele achizitii stiintifice in domeniu, multe cu implicatii practice. Tratatul este un veritabil ghid terapeutic, de mare utilitate pentru medicii practicieni si se adreseaza, in egala masura, medicului ginecolog si celui endocrinolog, medicilor rezidenti si studentilor. Cuprins: Partea generala; Elemente de fiziologie si patologie ginecologica; Endocrinologia parturitiei; Patologia ovariana corelativa (sindromul endocrino-ginecologic al endocrinopatiilor); Afectiuni ginecologice endocrinodependente; Tumori ovariene hormono-secretante; Aspecte endocrine ale sterilitatii si infertilitatii; Contraceptia hormonala; De la sexualitatea normala la sexualitatea patologica; Bioritmuri in reproducerea umana; Hormonoterapia in ginecologie. Ghid terapeutic.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Ginecologie endocrinologica", publicata in 2 categorii, Medicina / Endocrinologie, Medicina / Ginecologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Vartej Petrache, Ioana Vartej, si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Ginecologie endocrinologica prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ginecologie endocrinologica" este de 49.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ginecologie endocrinologica

Produse similare si recomandari

Endocrinologie... de la A la Z
Prof. dr. Constantin Dumitrache
81.90 RON
Hormone Replacement Therapy
Morris, Sherif, Notelovitz
196.20 RON
Basic and clinical endocrinology
Francis Greenspan
213.86 RON
A Practical Manual of Diabetic Retinopathy Management
Peter Scanlon, Stephen Aldington, Charles Wilkinson, David Matthews
392.40 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ginecologie endocrinologica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Vartej Petrache

Pe langa "Ginecologie endocrinologica", autorul Vartej Petrache a publicat si Ginecologie.

Ioana Vartej

Deocamdata in afara de "Ginecologie endocrinologica", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ioana Vartej.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter