Ginecologie

Ginecologie

Editura National
37.06 33.35 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-659-147-

Recenzie Ginecologie

Lucrarea oferă date esenţiale privind evoluţia sarcinii normale şi a celei patologice, a bolilor asociate sarcinii, precum şi date despre principalele investigaţii necesare pentru stabilirea diagnosticului, însoţite de principii generale de tratament.

Lucrarea este utilă atât studenţilor, pentru asimilarea cunoştinţelor în această specialitate, cât şi medicilor de familie şi rezidenţilor.

Cartea "Ginecologie" a fost publicata in categoria Medicina / Ginecologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Prof. Dr. Virgil Ancar, Dr. Crangu, si a fost publicata de editura National. Se poate cumpara cartea Ginecologie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ginecologie" este de 33.354 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ginecologie

Produse similare si recomandari

Novak - GINECOLOGIE
Johnatan S. B. Berek
166.82 RON
A manual of neonatal intensive care
N. R. C Roberton
192.47 RON
Dictionar de obstretica si ginecologie
Dr. Stelian Pana Jr., Dr. Stelian Pana
4.50 RON
Urgente ginecologice obstetricale neonatologice
Czekelius Peter, Ognean Livia , Schneider Andrada
46.87 42.18 RON

Comentarii si recenzii

1. Ginecologie de ralu la 14.03.2012

Un volum "must have" in biblioteca unui viitor medic, si mai ales in a unui medic rezident. Explicatii concrete, clare, despre aparatul genital feminin, si informatii suficiente pentru a invata sa pui un diagnostic corect.

2. Ginecologie de kathalinna la 16.02.2011

Este o lucrarea utila atat studentilor cat si rezidentilor, explica foarte bine evolutia sarcinii si a complicatiilor ce pot aparea pe parcursul acesteia, a bolilor asociate insotite de investigatii necesare pentru punerea diagnosticului si administrarea tratamentului.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ginecologie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Prof. Dr. Virgil Ancar

Pe langa "Ginecologie", autorul Prof. Dr. Virgil Ancar a publicat si Obstetrica.

Dr. Crangu

Pe langa "Ginecologie", autorul Dr. Crangu a publicat si Obstetrica.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter