Ghirlande vesele din hartie - Idei Creative vol. 37

Ghirlande vesele din hartie - Idei Creative vol. 37

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: idei creative

Recenzie Ghirlande vesele din hartie - Idei Creative vol. 37

Grilandele de hârtie sunt potrivite pentru decorarea încăperilor, dar nu numai, ele pot înveseli ambalajele cadourilor, suporturile pentru lumânări sau aranjamentele meselor festive.

Confecţionarea ghirlandelor este simplă, astfel cei mici şi cei mari pot lucra cot la cot putând petrece în mod plăcut chiar şi o după-amiază ploioasă. Între ideile prezentate în carte oricine îşi va putea găsi un model pe gustul său.

Recomandăm această carte grădiniţelor şi şcolilor deoarece confecţionarea ghirlandelor de hârtie este simplă, nu necesită multe materiale şi dezvoltă aptitudinile manuale ale copiilor. Ghirlandele realizate se pot folosi la decorarea sălilor de clasă, se pot oferi de ziua mamei sau la diverse aniversări.

Cartea "Ghirlande vesele din hartie - Idei Creative vol. 37 " a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de S. Feghelm, P. Giraud, K. van der Linde, si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Ghirlande vesele din hartie - Idei Creative vol. 37 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghirlande vesele din hartie - Idei Creative vol. 37 " este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ghirlande vesele din hartie - Idei Creative vol. 37

Produse similare si recomandari

Instalatii electrice
Rodica Dromereschi, Victor Gavril, Luigi Ionescu
21.00 RON
Autoapararea pentru toti
Claudiu Sgandar
5.90 RON
Cele 7 greseli pe care le fac parintii
John C. Friel, Linda D. Friel
22.00 RON
Vaporase din hartie - Idei creative vol. 44
Jannie van Schuylenburg
12.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghirlande vesele din hartie - Idei Creative vol. 37 . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

S. Feghelm

Deocamdata in afara de "Ghirlande vesele din hartie - Idei Creative vol. 37 ", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului S. Feghelm.

P. Giraud

Deocamdata in afara de "Ghirlande vesele din hartie - Idei Creative vol. 37 ", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului P. Giraud.

K. van der Linde

Deocamdata in afara de "Ghirlande vesele din hartie - Idei Creative vol. 37 ", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului K. van der Linde.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter