Ghidul mass-mediei romanesti 2009

Ghidul mass-mediei romanesti 2009

0,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar pagini: 288 Anul aparitiei: 2009

Recenzie Ghidul mass-mediei romanesti 2009

Ghidul mass-mediei româneşti, ajuns la a V-a ediţie, este un produs unicat in peisajul editorial românesc. Numită de Emil Hurezeanu „cartea de telefon a presei româneşti”, lucrarea cuprinde cea mai completă bază de date despre mass-media din România, care conţine: denumirile unităţilor, principalele date de contact, numele directorilor şi ale redactorilor şefi, tirajele publicaţiilor, audienţele radio şi TV. Ghidul, realizat de House of Guides sub egida Fundaţiei E.L.I.T.A., este, în fapt, o călăuză prin lumea spectaculoasă a celei de-a patra puteri din stat – presa.

Acest ghid este un instrument deosebit de util pentru:

- Specialiştii in PR, marketing si publicitate – pentru crearea unei baze cu date de contact, alegerea spatiilor de publicitate, trimiterea comunicatelor de presa, selectarea publicatiilor pentru monitorizare si abonamente.

- Conducerea si patronatele din mass-media, directorii de marketing si strategie. Cu ajutorul ghidului se pot realiza studii ale concurentei, planuri de parteneriate media.

- Companiile care ofera servicii si produse companiilor de presa, radio si televiziune (IT&C, tipografii, consumabile, servicii diverse) ca sursa de potentiali clienti .

- Publicul larg – pentru selectarea publicatiilor de interes

Cartea "Ghidul mass-mediei romanesti 2009 " a fost publicata in categoria Mass-media, jurnalism / Massmedia. Jurnalism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Ghidul mass-mediei romanesti 2009 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghidul mass-mediei romanesti 2009 " este de 0.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ghidul mass-mediei romanesti 2009

Produse similare si recomandari

Manual de jurnalism (vol .I)
Mihai Coman
26.94 24.25 RON
Despre televiziune
Pierre Bourdieu
9.90 RON
Manual de jurnalism
Mihai Coman
47.66 RON
Sociologia mass-media
Remy Rieffel
26.94 RON
Sa intelegem media. Extensiile omului
Marshall Mcluhan
39.00 RON
Talk show-ul
Patrick Charadeau, Ghiglione Rodolphe
16.20 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghidul mass-mediei romanesti 2009 . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter