Ghidul managerului de presa : 8 profesionisti ai presei din Romania

Ghidul managerului de presa : 8 profesionisti ai presei din Romania

Editura Humanitas
19.79 9.90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ghidul managerului de presa : 8 profesionisti ai presei din Romania

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Ghidul managerului de presa", publicata in 2 categorii, Mass-media, jurnalism / Massmedia. Jurnalism, Economie / Management, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Silviu Ispas, Liviu Burlacu, Catalin Tolontan, Delia Mucica, Vlad Arghir, si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea Ghidul managerului de presa prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghidul managerului de presa" este de 9.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ghidul managerului de presa : 8 profesionisti ai presei din Romania

Produse similare si recomandari

Manual de jurnalism (vol .I)
Mihai Coman
26.94 24.25 RON
Romania Captiva
Bogdan Ficeac
20.00 RON
Canonul si tarotul
Carmen Musat
26.00 RON
Despre televiziune
Pierre Bourdieu
9.90 RON
Introducere in designul de presa
Alexandra Bardan
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghidul managerului de presa : 8 profesionisti ai presei din Romania. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Silviu Ispas

Deocamdata in afara de "Ghidul managerului de presa : 8 profesionisti ai presei din Romania", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Silviu Ispas.

Liviu Burlacu

Deocamdata in afara de "Ghidul managerului de presa : 8 profesionisti ai presei din Romania", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Liviu Burlacu.

Catalin Tolontan

Deocamdata in afara de "Ghidul managerului de presa : 8 profesionisti ai presei din Romania", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Catalin Tolontan.

Delia Mucica

Deocamdata in afara de "Ghidul managerului de presa : 8 profesionisti ai presei din Romania", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Delia Mucica.

Vlad Arghir

Deocamdata in afara de "Ghidul managerului de presa : 8 profesionisti ai presei din Romania", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Vlad Arghir.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter