Ghidul Verde Michelin Londra Weekend

Ghidul Verde Michelin Londra Weekend

Editura Meteor Press
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Turism

Recenzie Ghidul Verde Michelin Londra Weekend

Datorita formatului sau, Ghidul Londra este un instrument usor de folosit si comod de transportat. Veti gasi aici informatiile esentiale pentru a profita din plin de o scurta vacanta in Londra: siturile turistice ierarhizate cu ajutorul stelelor Michelin, informatii actuale despre evenimente programate, descrierea orasului si tendintele sale.

Unde sa iesiti, unde sa mâncati, ce sa beti sau unde sa faceti cumparaturi – puteti afla toate acestea din Ghidul Londra Weekend, un ghid ce se bucura de garantia Michelin.

Ghidul este completat de harta detasabila a orasului si a metroului.

Cartea "Ghidul Verde Michelin Londra Weekend" a fost publicata in categoria Enciclopedii si atlase / Ghiduri turistice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Ghidul Verde Michelin Londra Weekend prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghidul Verde Michelin Londra Weekend" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-728-573-7
Pagini: 144
Format: 11,5 x 16 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: ghidul verde , londra , michelin , weekend

Pret Ghidul Verde Michelin Londra Weekend

Produse similare si recomandari

Top 10 Londra
Dorling Kindersley
29.90 RON
Londra
Marius Tita
5.31 RON
Londra - harta si ghid de buzunar
Dorling Kindersley
24.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghidul Verde Michelin Londra Weekend. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter