Ghidul Verde Michelin Barcelona Weekend

Ghidul Verde Michelin Barcelona Weekend

Editura Meteor Press
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Turism

Recenzie Ghidul Verde Michelin Barcelona Weekend

Ghidul Verde Barcelona Weekend este usor de folosit si, datorita formatului sau, este comod de transportat. Veti gasi aici informatiile esentiale pentru a profita din plin de o scurta vacanta in Barcelona: locurile de interes turistic ierarhizate cu ajutorul stelelor Michelin, o agenda culturala cu informatii despre sarbatori traditionale si evenimente programate, descrierea orasului si tendintele sale.

O selectie bogata de adrese utile – pentru orice buget – incluzand locuri de cazare, restaurante, cafenele si baruri, propuneri de distractii si sugestii de cumparaturi, precum si hartile detaliate ale cartierelor orasului – pe care sunt marcate locurile descrise – va vor ajuta sa va organizati un sejur optim.

Ghidul este completat de harta detasabila a orasului si a metroului.

Cartea "Ghidul Verde Michelin Barcelona Weekend" a fost publicata in categoria Enciclopedii si atlase / Ghiduri turistice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Ghidul Verde Michelin Barcelona Weekend prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghidul Verde Michelin Barcelona Weekend" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-728-579-9
Pagini: 128
Format: 11,5 x 16 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: barcelona , ghidul verde , michelin , weekend

Pret Ghidul Verde Michelin Barcelona Weekend

Produse similare si recomandari

Top 10 Barcelona
29.90 RON
CIAO GUIDE - Barcelona
Daniela Aronica
60.00 29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghidul Verde Michelin Barcelona Weekend. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter