Ghidul finantarilor europene

Ghidul finantarilor europene

Editura Contaplus
40,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ghidul finantarilor europene

Ghidul finantarilor europene se adreseaza tuturor acelora care vor sa afle detalii despre fondurile europene care sunt gestionate fie de institutii din Romania, fie de Comisia Europeana. Ghidul demonstreaza ca proiecte din foarte multe domenii isi pot gasi o sursa de finantare, insa informatiile de aici reprezinta doar primul pas. Este nevoie apoi de o analiza aprofundata a conditiilor specifice fiecarui program si de realizarea proiectului intr-un mod care sa raspunda cerintelor si exigentelor finantatorului.

Cartea "Ghidul finantarilor europene" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Aida Catana, Larisa Ofiteru, si a fost publicata de editura Contaplus. Se poate cumpara cartea Ghidul finantarilor europene prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghidul finantarilor europene" este de 40 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-88845-5-7
Pagini: 319
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ghidul finantarilor europene

Produse similare si recomandari

Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON
Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghidul finantarilor europene. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Aida Catana

Aida Catana a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Finantari europene pentru proiecte ce presupun activitati de cercetare, dezvoltare, inovare : Instrumente utile de lucru, Fonduri structurale pentru administratia publica, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Larisa Ofiteru

Deocamdata in afara de "Ghidul finantarilor europene", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Larisa Ofiteru.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter