Ghidul Finantarilor Europene : de la idee la proiect

Ghidul Finantarilor Europene : de la idee la proiect

Editura Contaplus
240,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ghidul Finantarilor Europene : de la idee la proiect

La realizarea acestei colectii au participat: Aida Catana, Petre Paduraru, Carmen Boteanu, Victoria Hodina, Violeta Stefanescu, Cezarina Falan, Catalina Soare, George Mares, Amalia Angheluta, Mihail Pitulice.

Accesati toate informatiile de care aveti nevoie cumparand prima colectie ce cuprinde 5 cd-uri audio, cartea "Ghidul Finantarilor Europene de la idee la proiect" si Glosarul Fondurilor Europene pe intelesul tuturor, dedicata tuturor celor ce vor sa obtina finantare Europeana!

In cadrul colectiei sunt prezentate si ilustrate toate oportunitatile de finantare disponibile pentru perioada de programare, precum si sursele de informare existente in acest moment, pentru fiecare tip de program descris, modalitatile de accesare a acestora de catre sectorul public si privat, aspecte legate de achizitii publice si audit, dezvoltarea regionala, a resurselor umane, cresterea capacitatii administrative sau respectarea mediului. Pe masura ce ascultam povestea fondurilor structurale, suntem indrumati pas cu pas catre elaborarea si implementarea corecta a unui proiect cofinantat din fonduri europene, ce aduce beneficii noua tuturor, prin impactul pozitiv.

Cartea "Ghidul Finantarilor Europene" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. Se poate cumpara cartea Ghidul Finantarilor Europene prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghidul Finantarilor Europene" este de 240 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Nr. Volume: 2
CD/DVD: 5
Limba: ro

Pret Ghidul Finantarilor Europene : de la idee la proiect

Produse similare si recomandari

Obiecte decorative din rafie - Idei creative vol. 62
Marta Varga, Marsi Lukacsne
13.90 RON
Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON
Cum sa fii sexy
Bradley Bayou
44.99 18.00 RON
Evitati capcanele in cuplu
Louis Gosselin
15.00 8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghidul Finantarilor Europene : de la idee la proiect. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter