Ghidul Castor. Fa-ti casa singur!

Ghidul Castor. Fa-ti casa singur!

34.00 9.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ghidul Castor. Fa-ti casa singur!

„Ghidul Castor – Fă-ţi casa singur“ este singura carte care răspunde punctual la cele mai des întâlnite întrebări ridicate de construirea sau reamenajarea unei locuinţe. Se adresează omului obişnuit care vrea să ştie tot ce are de făcut ca să devină proprietarul unei case noi.

Dacă doriţi să vă construiţi o casă, atunci orientaţi-vă cu „Ghidul Castor“, care vă va sfătui pas cu pas cum să vă îndepliniţi visul. Cum să faceţi rost de bani, cum să obţineţi autorizaţiile, ce materiale vă sunt necesare şi cum le folosiţi. Toate acestea le puteţi afla cel mai uşor din „Ghidul Castor“.

Cartea "Ghidul Castor. Fa-ti casa singur!" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Casa si gradina si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Romulus Cristea si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Ghidul Castor. Fa-ti casa singur! prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghidul Castor. Fa-ti casa singur!" este de 9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 973177382-7
Pagini: 238
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ghidul Castor. Fa-ti casa singur!

Produse similare si recomandari

Garduri vii
Katharina Adams
29.90 RON
Gradina de legume
Helga Voit
29.90 RON
Gradina vesnic verde
Peter Himmelhuber
29.90 RON
Bonsai pentru interioare
Wolfgang Kawollek
9.50 RON
Gradinaritul anotimp cu anotimp
Klaas T Noordhuis
139.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghidul Castor. Fa-ti casa singur!. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Romulus Cristea

Deocamdata in afara de "Ghidul Castor. Fa-ti casa singur!", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Romulus Cristea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter