Ghidul asistentelor de manager : Calea rapida spre succes

Ghidul asistentelor de manager : Calea rapida spre succes

28,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Omul e stilul

Recenzie Ghidul asistentelor de manager : Calea rapida spre succes

Aceasta carte se adreseaza asistentelor care au primit o formatie specifica, dar cauta trucuri, practici incercate fondate pe experienta altora; tuturor celor care doresc sa avanseze reinnoindu-se si vor sa castige in eficacitate zilnica pentru a-si putea consacra timp misiunilor noi cu valoare adaugata.

Tinerelor licentiate care n-au luat brevetul de tehnician superior (BTS) si vor sa-si insuseasca rapid ceea ce n-au invatat altfel pentru a-si indeplini functia de asistenta.

Tuturor celor care sunt determinate sa formeze si sa consilieze, fara plasa de siguranta, aistenti juniori sau doresc sa joace un rol important in sanul intreprinderii lor.

"Gestionarea agendelor electronice O anumită rigoare Trebuie ca toţi utilizatorii sau asistentele lor să treacă informaţii corecte în agenda lor în timp real. Trebuie să ştii..." Continuare...

"Cititul pe ecran Lectura pe ecran ne impune o lentoare în descifrare mai mare cu 25% comparativ cu lectura pe hârtie. Ochiul este atras de subliniere şi caracterele îngroşate ce..." Continuare...

Cartea "Ghidul asistentelor de manager" a fost publicata in categoria Economie / Resurse umane si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Dorothee Bazin, Anne Broilliard, si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Ghidul asistentelor de manager prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghidul asistentelor de manager" este de 28.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-92957-8-6
Pagini: 215
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ghidul asistentelor de manager : Calea rapida spre succes

Produse similare si recomandari

Managementul resurselor umane
Arthur R Pell
35.00 RON
Practica de personal
Malcolm Martin, Tricia Jackson
60.00 RON
Motivarea angajatilor
Michael Meltzer, Louis A. Mischkind, David Sirota
39.90 RON
Auditul resurselor umane
Irinel Marin
35.00 RON
Teste pentru alegerea carierei
Louis Janda
25.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghidul asistentelor de manager : Calea rapida spre succes. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Dorothee Bazin

Deocamdata in afara de "Ghidul asistentelor de manager : Calea rapida spre succes", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dorothee Bazin.

Anne Broilliard

Deocamdata in afara de "Ghidul asistentelor de manager : Calea rapida spre succes", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Anne Broilliard.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter