Ghidul adolescentului pe intelesul parintilor

Ghidul adolescentului pe intelesul parintilor

Editura Aramis
18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Tu si copilul tau

Recenzie Ghidul adolescentului pe intelesul parintilor

Deodata parintii nu-si mai recunosc copilul. Fara a-si fi schimbat infatisarea sau numele, el capata un alt statut, acela de adolescent. Este perioada transformarilor radicale si totusi de mare fragilitate. Parintii se confrunta cu noi dificultati carora nu stiu sa le faca fata.

Cum putem reactiona, ca parinti, cand dintr-odata copilul, adolescent acum, devine obraznic sau chiuleste de la scoala pentru a se intalni cu prietenul/ prietena sau isi pierde increderea in sine sau se drogheaza sau vrea sa tina regim?…

Fara a se substitui sfatului avizat al unui psiholog, acest ghid ofera solutii practice si detaliate, precum si raspunsuri precise pentru majoritatea situatiilor intalnite.

Cartea "Ghidul adolescentului pe intelesul parintilor" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Familie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Dr. Stephane Clerget si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Ghidul adolescentului pe intelesul parintilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghidul adolescentului pe intelesul parintilor" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-679-847-4
Pagini: 272
Format: 15,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ghidul adolescentului pe intelesul parintilor

Produse similare si recomandari

Cartea tatilor
Alexia Cinzeaca
5.90 RON
Meseria de parinte
Dorian Dacian Dolean, Ioan Dolean
12.00 RON
In forma asteptand bebelusul
Chantale Dumoulin
12.00 8.00 RON
Cum s-a facut de nu mi-am batut copilul
Carmen Musat-Coman
15.00 RON
Cum traim mai fericiti impreuna
Marion Kustenmacher, Werner Kustenmacher
39.90 RON
Teologia naturala si etica planificarii familiale
Mihai C. Teodorescu
15.00 13.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghidul adolescentului pe intelesul parintilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dr. Stephane Clerget

Dr. Stephane Clerget a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Criza adolescenĊ£ei : Cai de a o depasi cu succes, Criza adolescentei. Cai de a o depasi cu succes. Editie GSP.

Tu si copilul tau

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter