Ghidul aditivilor alimentari

Ghidul aditivilor alimentari

Editura Polirom
24,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: HEXAGON.Sanatate, dietetica

Recenzie Ghidul aditivilor alimentari

Un ghid usor de folosit, care ne ajuta sa alegem alimentele cele mai sanatoase atit pentru adulti, cit si pentru copii.

Multi dintre noi vrem sa stim ce se ascunde in spatele denumirilor si codurilor de pe etichetele alimentelor. Exista aditivi nocivi si aditivi care nu reprezinta un pericol pentru sanatatea noastra? In acest ghid, principalii aditivi alimentari sint prezentati schematic intr-un tabel in care se specifica utilizarea in industria alimentara si gradul lor de periculozitate, inclusiv tulburarile de sanatate pe care le pot provoca. Capitole separate descriu in detaliu cei mai cunoscuti aditivi – aspartamul, glutamatul monosodic, maltodextrina –, precum si diferite produse testate de autoare.

Cartea "Ghidul aditivilor alimentari" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Nutritie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Corinne Gouget si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Ghidul aditivilor alimentari prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghidul aditivilor alimentari" este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2531-4
Pagini: 160
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ghidul aditivilor alimentari

Produse similare si recomandari

Noua revolutie dietetica
Maurice Larocque, Dominic Larose
10.00 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Diete pentru sanatatea inimii
Gotto M. Antonio
34.90 RON
Niciodata nu vei mai fi obez
Raymond Francis, Michelle King
29.90 RON
Sa slabim mancand sanatos
Jack Goldberg, Karen O Mara, Gretchen Becker
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghidul aditivilor alimentari. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Corinne Gouget

Deocamdata in afara de "Ghidul aditivilor alimentari", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Corinne Gouget.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter