Ghid de orientare in Lumea Barbatilor

Ghid de orientare in Lumea Barbatilor

Editura Humanitas
8,91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

An aparitie: 2008; Ediție: I; Pagini: 176; Format: 11x18 cm; ISBN: 978-973-689-260-8
Colectia: Cocktail

Recenzie Ghid de orientare in Lumea Barbatilor

Manualul perfect pentru toate fetele dornice sa porneasca in aventura vietii lor.
Bine ati venit in Lumea Barbatilor!

Desi e una dintre cele mai des frecventate destinatii, acest teritoriu e plin de pericole chiar si pentru cele mai descurcarete turiste. Si, intrucat stim bine ca barbatii sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus, "Ghid de orientare in Lumea Barbatilor" e manualul perfect pentru toate fetele dornice sa porneasca in aventura vietii lor. Cititoarele vor afla informatii de nepretuit despre istoria milenara a barbatului, tacticile de supravietuire la intalniri sau ritualurile de imperechere si vor reusi sa interpreteze fara greseala gesturile si limbajul plin de capcane ale reprezentantilor sexului tare. Bonus – amatoarele de senzatii tari vor invata cum sa-si prelungeasca sejurul si, eventual, cum sa aplice pentru cetatenie. Sedere placuta!

"Din zorii omenirii femeile s-au aventurat in inima unui teritoriu primejdios fara nici un ajutor. Ei bine, «Ghid de orientare in Lumea Barbatilor» este exact «busola» de care aveau atata nevoie."
(www.timesonline.co.uk)

"Cel mai sic ghid de orientare, menit sa-si faca sederea in Lumea Barbatilor cat se poate de agreabila."

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Ghid de orientare in Lumea Barbatilor", publicata in 2 categorii, Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice, Beletristica / ChickLit, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Grambs Alison si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea Ghid de orientare in Lumea Barbatilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghid de orientare in Lumea Barbatilor" este de 8.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ghid de orientare in Lumea Barbatilor

Produse similare si recomandari

Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON
Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghid de orientare in Lumea Barbatilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Grambs Alison

Deocamdata in afara de "Ghid de orientare in Lumea Barbatilor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Grambs Alison.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter