Ghid turistic Sibiu si imprejurimi

Ghid turistic Sibiu si imprejurimi

23,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Ghidul Romaniei

Recenzie Ghid turistic Sibiu si imprejurimi

Cateva informatii despre oras, conditiile de cazare si masa, modalitatile de transport, precum si cateva adrese utile, pot ajuta turistul aflat pentru prima data in orasul lui Hermann. In paginile care urmeaza veti gasi un mic indrumar ce va va prezenta vechea urbe, assa cum va intampina ea, de la portile cetatii.

Cartea "Ghid turistic Sibiu si imprejurimi" a fost publicata in categoria Enciclopedii si atlase / Ghiduri turistice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Oana Bica si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Ghid turistic Sibiu si imprejurimi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghid turistic Sibiu si imprejurimi" este de 23 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 9786065131422
Pagini: 96
Format: 11,5 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ghid turistic Sibiu si imprejurimi

Produse similare si recomandari

Ghid turistic - Egipt
Dorling Kindersley
65.99 RON
Ghid turistic Madrid
Dorling Kindersley
59.99 RON
Milano. Ghid turistic
Barbara Radcliffe Rogers, Stilman Rogers
24.96 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghid turistic Sibiu si imprejurimi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Oana Bica

Oana Bica a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Map-guide Brasov si imprejurimi, Map-guide municipiul Bucuresti si imprejurimi, Touristic Guide Bucharest and Whereabouts.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter