Ghid practic de utilizare a calculatorului in limba franceza

Ghid practic de utilizare a calculatorului in limba franceza

Editura Niculescu
4,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ghid practic de utilizare a calculatorului in limba franceza

Lucrarea se adreseaza celor care doresc sa se initieze in informatica si sa se familiarizeze, in limba franceza, cu vocabularul specific informaticii. cartea contine 21 de teste care prezinta vocabularul informatic uzual (Internet, e-mail, descarcare de retea, atasare de fisier etc.)

Fiecare unitate este structurata astfel: A. Lexic; B. Texte; C. Exercitii privind vocabularul, continutul textului, exercitii comunicative menite sa antreneze elevii in manipularea libera si creativa a structurilor lexico-gramaticale ale limbii franceze.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Ghid practic de utilizare a calculatorului in limba franceza", publicata in 2 categorii, Limbi straine / Franceza, Calculatoare si internet / Pentru incepatori, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Iulian untaru si a fost publicata de editura Niculescu. Se poate cumpara cartea Ghid practic de utilizare a calculatorului in limba franceza prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghid practic de utilizare a calculatorului in limba franceza" este de 4.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2001
ISBN: 978-973-568-531-0
Pagini: 272
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ghid practic de utilizare a calculatorului in limba franceza

Produse similare si recomandari

501 verbe franceze (contine CD)
Christopher Kendris, Theodore Kendris
62.95 RON
Gramatica Limbii Franceze
Cristina Epure, Maria Nitulescu
7.00 RON
Gramatica limbii franceze
Regina Lubke
29.98 RON
Franceza pentru incepatori cu CD
Anne Braun, Patrice Julien
43.60 RON
Limba Franceza, Verbul- Exercitii
Cristina Epure
16.00 RON
Ghid de conversatie roman-francez pentru toti
Maria Dumitrescu-Brates
13.08 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghid practic de utilizare a calculatorului in limba franceza. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Iulian untaru

Pe langa "Ghid practic de utilizare a calculatorului in limba franceza", autorul Iulian untaru a publicat si Evaluare prin teste-grila.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter