Ghid practic si inteligent. Cum sa fii as in cresterea si ingrijirea copilului

Ghid practic si inteligent. Cum sa fii as in cresterea si ingrijirea copilului

Editura Corint
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ghid practic si inteligent. Cum sa fii as in cresterea si ingrijirea copilului

Când aşteptăm venirea pe lume a unui copil, ne dorim să avem la îndemână un manual cu sfaturi de bun-simţ, practice şi inteligente. Nu avem nevoie de o abordare „universală” şi nici de povestiri prea personale ale unor mămici celebre; avem nevoie de sfaturi bazate pe o experienţă practică şi îndelungată.

Iar când vrei să devii AS în creşterea copilului, de unde să afli cele mai bune sfaturi dacă nu tot de la AŞI?

Bona englezoaică este o adevărată instituţie - recunoscută în toată lumea. O întâlnim, îmbrăcată în uniforma ei impecabilă, în multe filme şi cărţi, şi ne gândim ce bine ar fi să avem lângă noi o asemenea expertă care să ne ajute cu pricepere, atenţie şi bun-simţ să ne creştem copiii.

Iar bonele formate la celebrul Colegiu Norland din Marea Britanie sunt cele mai profesioniste şi mai respectate bone din lume. De mai bine de un secol, ele au avut grijă de copiii multor familii regale şi celebrităţi.

Prin intermediul acestui Ghid practic şi inteligent, toţi cei care se ocupă de creşterea şi îngrijirea copiilor de la 0 la 8 ani vor putea beneficia de experienţa şi metodele lor educative pe termen lung, strânse pentru prima dată într-o carte.

Cum să fii AS în creşterea şi îngrijirea copilului vă va ajuta:

  • Să amenajaţi camera copilului;
  • Să-i formaţi obiceiuri esenţiale legate de somn, alimentaţie şi igienă;
  • Să-l învăţaţi bunele maniere şi comportamentul civilizat;
  • Să trataţi bolile obişnuite ale copilăriei, de la colici la pojar;
  • Să-i organizaţi o petrecere aniversară de neuitat şi multe altele
Cartea "Ghid practic si inteligent. Cum sa fii as in cresterea si ingrijirea copilului" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Bebelusi si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Louise Heren, Susan McMillan, si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea Ghid practic si inteligent. Cum sa fii as in cresterea si ingrijirea copilului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghid practic si inteligent. Cum sa fii as in cresterea si ingrijirea copilului" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-135-678-5
Pagini: 288
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ghid practic si inteligent. Cum sa fii as in cresterea si ingrijirea copilului

Produse similare si recomandari

Mama fericita
Giuseppe Ferrari
39.89 RON
Copilul fericit
Giuseppe Ferrari
39.89 RON
Albumul bebelusului meu
Caroline Ash
44.89 RON
Alimentatia sugarului si a copilului mic
Elizabeth M. Ward
44.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghid practic si inteligent. Cum sa fii as in cresterea si ingrijirea copilului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Louise Heren

Deocamdata in afara de "Ghid practic si inteligent. Cum sa fii as in cresterea si ingrijirea copilului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Louise Heren.

Susan McMillan

Deocamdata in afara de "Ghid practic si inteligent. Cum sa fii as in cresterea si ingrijirea copilului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Susan McMillan.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter