Ghid pentru proiecte tematice. Activitati integrate pentru prescolari ( 3-5 ani)

Ghid pentru proiecte tematice. Activitati integrate pentru prescolari ( 3-5 ani)

14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008

Recenzie Ghid pentru proiecte tematice. Activitati integrate pentru prescolari ( 3-5 ani)

Lucrarea este o colectie inchegata de proiecte tematice pentru nivelul I (3-5 ani), bine structurate si cu o tematica apropiata preocuparilor si nevoilor de dezvoltare ale prescolarilor mici. Fiecare proiect tematic contine o prezentare a pasilor principali in derularea lui si sugestii de activitati desfasurate pe parcursul derularii acestuia. Totodata, doua dintre proiectele tematice contin si o serie de proiecte de activitate didactica pentru ilustrarea clara a desfasurarii unor activitati din cadrul acestora si pentru a oferi modele pentru cadrele cu mai putina experienta sau variante de lucru si idei noi pentru colegele cu experienta.
Autoarele lucrarii sunt cadre didactice cu experienta deosebita in domeniul abordat, respectiv metoda proiectelor la varstele timpurii, fiind, in acelasi timp, "pionierele" abordarii acestei metode in inv. prescolar romanesc, inca din anul 2002 si formatoare in acest domeniu.

Cartea "Ghid pentru proiecte tematice. Activitati integrate pentru prescolari ( 3-5 ani)" a fost publicata in categoria Suport scolar / Cadre didactice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Angela Sesovici si a fost publicata de editura Didactica Publishing House. Se poate cumpara cartea Ghid pentru proiecte tematice. Activitati integrate pentru prescolari ( 3-5 ani) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghid pentru proiecte tematice. Activitati integrate pentru prescolari ( 3-5 ani)" este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ghid pentru proiecte tematice. Activitati integrate pentru prescolari ( 3-5 ani)

Produse similare si recomandari

Cantece metodice
Sofica Matei
24.99 RON
Comunicarea in mediul educational
Eugenia Enachescu
26.00 RON
 CAIETUL DE ASISTENTE AL DIRECTORULUI
Dan Zaharia, Ghiorghi iorga
13.50 RON
CULTURA CIVICA. GHIDUL PROFESORULUI CLASA A VIII-A
George-Paul Lacatus, Maria Liana Lacatus
13.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghid pentru proiecte tematice. Activitati integrate pentru prescolari ( 3-5 ani). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Angela Sesovici

Angela Sesovici a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Aplicaţii ale noului curriculum pentru învăţământul preşcolar VOL I, Activitatea integrata din gradinita. Ghid pentru cadrele didactice din invatamantul preuniversitar, Aplicatii ale noului curriculum pentru invatamantul prescolar : vol. 3, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter